Retetele METRO

#uefa 2016 #metro uefa #oferte metro #cataloage metro #metro

METRO transforma Campionatul de Fotbal intr-o experienta unica

10 iunie este data la care se da startul Campionatului de Fotbal EURO 2016. Nationala Romaniei va juca chiar in meciul de deschidere, impotriva Frantei. Timp de o luna, toti ochii vor fi atintiti asupra spectacolului fotbalistic, iar METRO vine in sprijinul suporterilor cu oferte imbatabile.

 

METRO a lansat catalogul "Vara campionilor la oferte bune", dedicat suporterilor fotbalului de calitate. Tot ceea ce ai nevoie pentru o experienta UEFA perfecta gasesti la METRO, de la televizoare cu diagonala mare, pana la tricouri speciale pentru fanii adevarati, dar si bere si chipsuri pe care sa le savurezi alaturi de prieteni in timpul meciurilor.

Pentru METRO, suporterii sunt adevaratele vedete ale UEFA 2016 si de aceea vrea sa transforme Campionatul European de Fotbal intr-o experienta VIP, cu toate cele necesare.

Atunci cand nu esti pe stadion, vezi meciurile in fata televizorului. Insa pentru a putea trai senzatia deosebita pe care ti-o da o partida de fotbal la asemenea nivel e necesar un televizor pe masura. In oferta METRO vei gasi televizoare vei gasi televizoare LED SMART 3D, full HD sau care transmit imagini in format 4K, astfel incat sa nu simti nicio clipa frustrarea legata de faptul ca te afli la mii de kilometri distanta de locul de desfasurare a partidelor.

Pentru un living de apartament, un LG 43UF6807 ULTRA HD iti va oferi experienta smart completa. Iti poti aduna prietenii in jurul lui si va puteti bucura in voie de fotbal. Pretul de catalog al unui astfel de smart tv este de 1.999 de lei.

Daca ai un pub, spre exemplu, vei cauta cu siguranta un televizor de dimensiuni mai mari. Si in acest caz METRO are oferta perfecta. SHARP 80 LE 657 este un televizor smart 3D, cu o diagonala de 203 centimetri. Costa 13.999 de lei, dar poate fi achizitionat si in 10 rate fara dobanda.

Pentru o terasa poti opta pentru varianta proiectarii meciurilor pe un panou. In acest caz, un videoproiector devine un instrument perfect.

 

Si pentru ca meciurile de fotbal nu au niciun farmec daca nu le vizionezi impreuna cu prietenii, un gratar va salva intotdeauna situatia. La METRO gasesti si gratarul, si carnea gata preparata. Un gratar Luisiana, cu suprafata de lucru laterala si frontala va deveni centrul distractiei in timpul Campionatului European de Fotbal. De la METRO il poti achizitiona cu 299 de lei.

Si cum ceafa la gratar si mititeii merg cel mai bine stropiti cu o bere rece, aprovizioneaza-te de la METRO cu toate cele necesare. Tuborg, Carlsberg, Paulaner, Leffe, Budweiser ori Guinness sunt doar cateva dintre marcile de bere pe care le poti comanda inclusiv online de la METRO. Chipsurile de toate felurile, racoritoarele, apa minerala si energizantele au preturi imbatabile.

 

Tot aici vei gasi seturi de masa si scaune perfecte pentru un foisor, un balcon sau chiar pentru terase, astfel incat toata lumea sa se bucure de experienta UEFA 2016 in conditii optime.

Iar METRO te echipeaza si de fiesta sportiva. Pentru ca sarbatoarea sa fie completa, in catalogul UEFA vei gasi tricouri speciale, treninguri, minci inscriptionate si steaguri tricolore.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului