- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Salata de paste cu pepene, pancetta si ricotta
Ingrediente:
- 60 g pancetta feliata
- 120 g paste
- sare
- 3 linguri de ulei de masline
- 2 1/2 linguri otet din vin alb
- 2 cesti de cubulete de pepene
- 1/3 ceasca de menta proaspat tocata
- 3 linguri de ceapa verde tocata
- 30 g branza ricotta
Mod de preparare:
Fierbe pastele al dente in apa cu sare si apoi pune-le la scurs, intr-o strecuratoare. Asaza feliile de pancetta pe o hartie de copt, intr-o tava, si baga-le in cuptorul incins, 20 de minute sau pana devin crocante. Amesteca uleiul de masline si otetul intr-un bol, adauga jumatate din cantitatea de pancetta rupta in bucatele, pastele, pepenele, jumatate din cantitatea de menta si piperul. Amesteca bine ingredientele si serveste salata cu resturile de pancetta si menta pe deasupra.
Sursa foto: foodrepublic.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina