Cotletele de miel cu salata de legume sunt un fel de mancare satios, potrivit pentru un pranz in anotimpul rece. Gustoase si aromate, aceste cotlete se fac rapid, la gratar.
Ingrediente pentru cotlete de miel cu salata de legume
- 8 cotlete de miel, taiate
- 1 1/2 linguri ulei de masline
- 1 linguria chimion macinat
- 1 catel usturoi, tocat
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 lipii, rupte in bucati
- 1 crenguta rosii cherry , taiate in sferturi
- 1 castravete, taiat cubulete
-
1/2 cana patrunjel proaspat.
Cum se prepara cotletele de miel cu salata de legume
Pregateste o marinata din 2 lingurite de ulei de masline, chimion, usturoi si jumatate din sucul de lamaie. Unge carnea cu aceasta marinata. Pune bucatile de lipie intr-o tava si da-le la cuptor 5 minute la 180 grade Celsius , pana devin crocante.
Incinge gratarul si pune cotletele de miel sa se faca. Intoarce-le pentru a se face bine pe ambele parti.
Amesteca rosiile, castravetele, patrunjelul si bucatile de lipie intr-un castron. Adauga ulei de masline si suc de lamaie si amesteca iar.
Cum se servesc cotletele de miel cu salata de legume
Cotletele se servesc alaturi de salata de legume.
Sursa foto: au.news.yahoo.com