Salata cu sparanghel , fasole si spanac este hranitoare si foarte sanatoasa. Se prepara repede si este ideala pentru momentele in care nu ai timp de gatit.
Ingrediente pentru salata cu sparanghel, fasole si spanac
- 2 legaturi de sparanghel
- 250 grame fasole
- 60 ml suc de lamaie
- 50 ml ulei de masline
- mustar
- 10 grame zahar
- 150 grame frunze spanac.
Cum se prepara salata cu sparanghel, fasole si spanac
Intr-o cratita pune la fiert apa. Cand apa a fiert, adauga sparanghelul si fasolea. Lasa sa fiarba timp de 5 minute. Cand s-au fiert, spala legumele sub jet de apa rece . Lasa-le apoi sa se scurga.
Intr-un bol amesteca sucul de lamaie, uleiul, mustarul si zaharul. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pe un platou, aseaza asparagusul, fasolea si spanacul. Toarna peste legume sosul. Amesteca ingredientele.
Cum se serveste salata cu sparanghel, fasole si spanac
Salata cu sparanghel, fasole si spanac se serveste ca atare.