Salate

# retete dietetice #ceapa #cartofi #rucola #carne #pui #fasole

Retete dietetice: Salata cu pui, cartofi si fasole verde

Salata cu pui, cartofi si fasole verde se prepara repede si este foarte satioasa. Este ideala atat pentru cei care sunt la dieta, cat si pentru cei care isi doresc o salata usoara si savuroasa. Poate fi servita atat simpla, cat si cu lipie.
 

Ingrediente pentru salata cu pui, cartofi si fasole verde
 


Pentru dressing:

 

Cum se prepara salata cu pui, cartofi si fasole verde
 

Fierbe cartofii intr-o cratita cu apa srata. Lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 15 minute. Adauga fasolea si mai lasa la fiert timp de 5 - 10 minute. Scurge apoi cartofii si fasolea. Spala legumele sub jet de apa rece.

Taie cartofii in sferturi. Aseaza cartofii, fasolea, carnea de pui, ceapa, salata verde si rucola intr-un bol. Amesteca putin.

Pentru a prepara dressingul, amesteca intr-un bol otetul cu uleiul de masline, patrunjelul, sucul de lamaie, mustarul, usturoiul, sarea si piperul. Toarna apoi sosul peste salata. Amesteca bine.
 

Cum se serveste salata cu pui, cartofi si fasole verde
 

Salata de pui , cartofi si fasole verde se serveste imediat. O poti servi si cu lipie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului