Salata Caesar, plina de arome si prospetime este ideala pentru cinele din timpul saptamanii, cand timpul petrecut in bucatarie este limitat.

Ingrediente pentru salata Caesar usoara

2 felii bagheta, taiate bucati

1 lingura ulei de masline

200 g pui copt

2 cepe mici rosii

2 inimi salata verde

200 g parmezan ras

1 lingurita sos Worcestershire

zeama de la o lamaie

1 catel usturoi zdrobit

1 lingurita mustar de Dijon

sare

3 linguri smantana grasa

Cum se prepara salata Caesar usoara

Incinge cuptorul, apoi bucatelele de paine amestecate cu 1 lingura de ulei de masline le pui la copt intr-o tava. Le lasi pana cand devin aurii, adica in jur de 15 minute.

Pregateste un dressing din smantana, mustar, sos Worcestershire, usturoi, parmezan si zeama unei lamai si asezoneaza cu sare.

Pe 2 farfurii aseaza frunzele de salata rupte, acopera cu dressing, pune pieptul de pui copt, taiat in bucati potrivite si decoreaza cu pestisori de ceapa. Finiseaza salata adaugand crutoanele de bagheta.

Cum se serveste salata Caesar usoara

Serveste aceasta salata imediat, cu crutoane de paine.

Foto: kathdedon.wordpress.com
 

  •   2012-03-22
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din salate

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.