Daca iti place carnea de vita, foloseste resturile de la o friptura pentru a pregati o salata de primavara. Carnea, impreuna cu ridichile si salata verde compun un preparat hranitor si gustos.
Ingrediente pentru salata cu vita si ridichi
- 250 gr friptura
- 7 ridichi, feliate
- 1 salata verde
- 1 lingura ulei de susan
- 1 salota , feliata
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura otet din orez
- 1 lingura ghimbir ras
- 1 morcov ras
- ulei
-
sare si piper
Cum se prepara salata cu vita si ridichi
Fa un dressing din morcov, otet, soia, susan, ghimbir si ceapa.
Scoate carnea de vita de la friptura, taind-o in bucatele mici, apoi prajeste-o putin in ulei, 1-2 minute.
Spala salata verde, usuc-o bine cu ajutorul unor servete de hartie, apoi aranjeaza-o pe un platou. Pune carnea de vita, toarna dressingul deasupra ei, apoi adauga feliile de ridichi.
Cum se serveste salata de vita cu ridichi
Se serveste imediat.