Daca iti place carnea de vita, foloseste resturile de la o friptura pentru a pregati o salata de primavara. Carnea, impreuna cu ridichile si salata verde compun un preparat hranitor si gustos.

Ingrediente pentru salata cu vita si ridichi
 

  • 250 gr friptura
  • 7 ridichi, feliate
  • 1 salata verde
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 salota , feliata
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura otet din orez
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 morcov ras
  • ulei
  • sare si piper
     

Cum se prepara salata cu vita si ridichi
 

Fa un dressing din morcov, otet, soia, susan, ghimbir si ceapa.

Scoate carnea de vita de la friptura, taind-o in bucatele mici, apoi prajeste-o putin in ulei, 1-2 minute.

Spala salata verde, usuc-o bine cu ajutorul unor servete de hartie, apoi aranjeaza-o pe un platou. Pune carnea de vita, toarna dressingul deasupra ei, apoi adauga feliile de ridichi.
 

Cum se serveste salata de vita cu ridichi
 

Se serveste imediat.

  •   2011-05-06
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din salate

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.