Pentru Craciun, poti face o salata festiva, cu pui si coacaze . Se prepara usor, este foarte gustoasa si va fi gata in 25 de minute.

Ingrediente pentru salata de craciun cu pui si coacaze
 

  • 2 piept de pui fara piele
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe rosii, taiate
  • 200 gr salata amestecata
  • ½ castravete , fara samburi si feliat
  • 25 gr coacaze uscate
  • 85 gr sos de coacaze
  • 1 lime
     

Cum se prepara salata de Craciun cu pui si coacaze
 

Fiecare piept de pui se taie in jumatate, pe orizontala. Apoi cele 4 bucati de piept de pui se pun intr-o tigaie cu ulei, sare si piper si se prajesc 3 minute pe fiecare parte, pana cand se patrund bine. Dupa aceea se scot din tigaie si se aseaza deoparte.

In aceeasi tigaie se pune ceapa si se caleste pentru 5 minute. Taie bucatele carnea, pune-o intr-un castron, impreuna cu ceapa, verdeata, castravetele si coacazele uscate. Amesteca intr-un castronas sosul de coacaze si sucul de lime, 2 linguri de apa si eventual sosul ramas de la carnea de pui. Omogenizeaza sosul si apoi toarna-l peste salata.
 

Cum se serveste salata de Craciun cu pui si coacaze
 

Se serveste imediat.
 

  •   2010-12-13
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din salate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.