Salata de fenicul este usor de preparat, foarte aromata si sanatoasa. Poate fi consumata si de persoanele care sunt la dieta. Poate fi preparata din avans si depozitata la frigider. Aromele se vor combina frumos si va rezulta o salata racoritoare.

Ingrediente pentru salata de fenicul


1 bulb de fenicul
20 ml ulei de masline
10 ml suc de lamaie
cimbru proaspat tocat
patrunjel tocat
30 grame parmezan ras.

Cum se prepara salata de fenicul

Taie feniculul in fasii subtiri. Intr-un bol amesteca feniculul cu cimbrul si patrunjelul. In alt bol amesteca uleiul de masline cu sucul de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper.

Toarna sosul peste fenicul si amesteca bine. Pe deasupra presara parmezanul ras.

Cum se serveste salata de fenicul

Salata de fenicul se serveste ca atare. O mai poti servi si la alte preparate pe baza de carne la gratar sau la cuptor.
 

  •   2012-05-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din salate

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii