Salate

#patrunjel #mustar #ulei #arpagic

Salata de patrunjel

Daca iti place mult patrunjelul si il folosesti aproape la orice, atunci vei fi incantat de o salata de patrunjel cu un sos aromat.

Ingrediente pentru salata de patrunjel
 

  • ¼ cana ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita mustar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 varf de cutit piper negru macinat
  • 4 legaturi patrunjel proaspat
  • 1/3 cana arpagic proaspat
     

Cum se prepara salata de patrunjel
 

Amesteca intr-un castron otetul, usturoiul, mustarul, sarea si piperul. Poti folosi mustar de Dijon daca ai in casa.

Spala foarte bine patrunjelul si preseaza-l cu prosoape de hartie , sa-l usuci. Apoi amesteca arpagicul si patrunjelul intr-un castron mare. Poti lasa frunzulitele intregi sau le poti taia, dupa cum iti place.

Toarna peste verdeata dressingul de salata si amesteca.
 

Cum se serveste salata de patrunjel
 

Se serveste imediat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare