Daca iti place mult patrunjelul si il folosesti aproape la orice, atunci vei fi incantat de o salata de patrunjel cu un sos aromat.

Ingrediente pentru salata de patrunjel
 

  • ¼ cana ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita mustar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 varf de cutit piper negru macinat
  • 4 legaturi patrunjel proaspat
  • 1/3 cana arpagic proaspat
     

Cum se prepara salata de patrunjel
 

Amesteca intr-un castron otetul, usturoiul, mustarul, sarea si piperul. Poti folosi mustar de Dijon daca ai in casa.

Spala foarte bine patrunjelul si preseaza-l cu prosoape de hartie , sa-l usuci. Apoi amesteca arpagicul si patrunjelul intr-un castron mare. Poti lasa frunzulitele intregi sau le poti taia, dupa cum iti place.

Toarna peste verdeata dressingul de salata si amesteca.
 

Cum se serveste salata de patrunjel
 

Se serveste imediat.

  •   2011-03-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din salate

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii