Daca iti place mult patrunjelul si il folosesti aproape la orice, atunci vei fi incantat de o salata de patrunjel cu un sos aromat.

Ingrediente pentru salata de patrunjel
 

  • ¼ cana ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita mustar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 varf de cutit piper negru macinat
  • 4 legaturi patrunjel proaspat
  • 1/3 cana arpagic proaspat
     

Cum se prepara salata de patrunjel
 

Amesteca intr-un castron otetul, usturoiul, mustarul, sarea si piperul. Poti folosi mustar de Dijon daca ai in casa.

Spala foarte bine patrunjelul si preseaza-l cu prosoape de hartie , sa-l usuci. Apoi amesteca arpagicul si patrunjelul intr-un castron mare. Poti lasa frunzulitele intregi sau le poti taia, dupa cum iti place.

Toarna peste verdeata dressingul de salata si amesteca.
 

Cum se serveste salata de patrunjel
 

Se serveste imediat.

  •   2011-03-24
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din salate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.