Salate

#retete #anghinare #salate # salata de sparanghel

Salata de sparanghel si anghinare

Salata de sparanghel si anghinare este o salata consistenta si gustoasa, ideala pentru cina. Se prepara rapid si poate fi consumata ca atare sau alaturi de alte preparate din carne.

Ingrediente pentru salata de sparanghel si anghinare

1 ceapa tocata
30 ml suc de lamaie
400 grame sparanghel
10 ml ulei de masline
sare
praf de usturoi
400 grame rosii cherry taiate pe jumatate
450 grame anghinare din conserva taiata in sferturi.

Cum se prepara salata de sparanghel si anghinare

Intr-un bol amesteca ceapa taiata su sucul de lamaie. Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o tava amesteca varfurile de sparanghel cu putin ulei de masline si asezoneaza cu sare. Da tava la cuptor pentru 10 minute.

Cand este gata, scoate sparanghelul de la cuptor si taie-l in cubulete.

Intr-un bol amesteca sparanghelul cu restul de ingrediente si amesteca usor. Adauga apoi si sosul de ceapa si suc de lamaie si amesteca.

Da la rece pentru cateva minute.

Cum se serveste salata de sparanghel si anghinare

Salata de sparanghel si anghinare se serveste rece, cu paine taraneasca.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului