Salate

# sunca de praga #ulei de masline #retete #salate # salata rustica

Salata rustica

Salata rustica scoate in evidenta aromele ingredientelor si aduce un strop de prospetime in farfurie.

Ingrediente pentru

200 grame sunca de Praga

100 grame speck

100 grame branza , taiata felii subtiri

300 grame salatele de camp (creson ,papadie, salbatica)

1 lingura sos Worcestershire

4 linguri extravirgin

sare

piper

Cum se prepara salata rustica

Taie fasii mici sunca de Praga, speck-ul si branza grasa , apoi pune-le intr-un bol mare de salata.

Spala si scurge bine salatelele de camp si adauga-le peste celelalte ingrediente. Amesteca salata si pune-o pe farfurii individuale.

Bate intr-un castronel uleiul de masline, sosul Worcestershire, un praf de sare si unul de piper.

Asezoneaza salata cu emulsia preparata.

Cum se serveste salata rustica

Salata rustica trebuie servita imediat, pentru ca ingredientele sa isi pastreze prospetimea si aromele inconfundabile.

Foto: foodsnobblog.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului