Salata rustica scoate in evidenta aromele ingredientelor si aduce un strop de prospetime in farfurie.
Ingrediente pentru
200 grame sunca de Praga
100 grame speck
100 grame branza , taiata felii subtiri
300 grame salatele de camp (creson ,papadie, salbatica)
1 lingura sos Worcestershire
4 linguri extravirgin
sare
piper
Cum se prepara salata rustica
Taie fasii mici sunca de Praga, speck-ul si branza grasa , apoi pune-le intr-un bol mare de salata.
Spala si scurge bine salatelele de camp si adauga-le peste celelalte ingrediente. Amesteca salata si pune-o pe farfurii individuale.
Bate intr-un castronel uleiul de masline, sosul Worcestershire, un praf de sare si unul de piper.
Asezoneaza salata cu emulsia preparata.
Cum se serveste salata rustica
Salata rustica trebuie servita imediat, pentru ca ingredientele sa isi pastreze prospetimea si aromele inconfundabile.
Foto: foodsnobblog.wordpress.com
# sunca de praga #ulei de masline #retete #salate # salata rustica
Salata rustica
Salata rustica Salata rustica scoate in evidenta aromele ingredientelor si aduce un strop pe prospetime in farfurie.- 2012-02-17 2012-02-17
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz