Sfaturi culinare

# tehnologii gatit #tehnologii smart #gatit

3 tehnologii SMART destinate pasiunii tale pentru gatit

Pasiunea pentru gatit este cat se poate de reala si se deosebeste de simpla nevoie de a manca prin creativitate, curajul de a incerca lucruri noi, interactiunea cu alte persoane si dorinta de a le rasfata. Desigur, tehnologia merge mana in mana cu talentul tau de bucatar, altfel, cum ai avea o experienta memorabila si un preparat savuros? Daca iti place sa gatesti cu mult bun gust si vrei mereu sa te bazezi pe arsenalul bucatariei tale, afla ca ai la dispozitie o suma intreaga de tehnologii SMART, pentru cele mai senzationale rezultate gastronomice. Despre 3 dintre acestea vom discuta chiar acum:

Frigider conectat la smartphone

Atunci cand abia astepti sa ajungi acasa pentru a te apuca de gatit, ultimul lucru cu care vrei sa te intersectezi este lipsa unui ingredient important din compozitia preparatului tau. De aceea, afla ca poti acum sa iti cumperi o camera special conceputa pentru a transmite imagini din frigider, direct pe smartphone sau tableta.

Ai petrecut o zi intreaga la cumparaturi, insa ai uitat ca nu mai ai unt de saptamana trecuta? De acum, aceste mici probleme pot sa dispara, pentru ca vezi direct pe display toate alimentele din frigider si poti primi totodata notificari, datorita realitatii augmentate de care aplicatia dispune, pentru a sti cand un anumit aliment lipseste din frigiderul tau.

Mini-gradina autonoma pentru ierburi si mirodenii

Nimic nu se compara cu un preparat culinar desavarsit cu cele mai proaspete ierburi si mirodenii. Ei bine, de acum poti sa ai propria ta gradina de zarzavaturi si legume, chiar in confortul propriei bucatarii. Iar partea cea mai frumoasa abia acum urmeaza: nici nu trebuie sa te ocupi prea tare de cresterea ierburilor pe care le cultivi, deoarece un astfel de device inteligent se ocupa in intregime de absolut tot. De la apa la lumina, procesul de crestere al ierburilor pentru bucate este asigurat de tehnologie.

Cosul de gunoi inteligent

Credeai ca utilitatea unui cos de gunoi se rezuma doar la stocarea gunoiului menajer, doar pana cand cantitatea depozitata te face sa duci continutul la ghena? Ei bine, afla ca pe net au aparut cosuri de gunoi inteligente, ce scaneaza codurile de bare ale produselor, generand astfel o noua lista de cumparaturi, pentru ca tu sa salvezi o multime de timp, atunci cand vrei sa gatesti un preparat culinar deosebit. Mai mult decat atat, dezvoltatorii de aplicatii testeaza deja posibilitatea de a selecta rapid produsele din lista de cumparaturi, pentru a fi comandate rapid de pe net si ulterior livrate la adresa ta de domiciliu.

Daca vrei sa iti upgradezi bucataria pentru a te bucura de o experienta superioara, atunci cand gatesti, acum stii de unde sa incepi. Iar daca fondurile de care dispui acum nu sunt suficiente pentru a-ti cumpara exact acele gadget-uri SMART pentru bucataria ta, afla ca poti beneficia acum de credite ifn, la cele mai avantajoase conditii.

Printr-o astfel de finantare, gasesti rapid o metoda flexibila de a face rost de bani, pentru a-ti transforma peste noapte bucataria intr-un spatiu futurist. Pentru a obtine in cel mai scurt timp un credit ifn, trebuie sa ai peste 20 de ani, sa obtii un venit lunar net mai mare de 700 de lei si sa primesti banii pe card. Poti opta pentru un credit rapid intre 100 si 2000 de lei si primesti banii in 2 ore pe card.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare