Sfaturi culinare

#legume crude #legume toxice #legume

4 legume pe care sa nu le mananci niciodata crude! Sunt TOXICE

Stiai ca exista cateva legume pe care nu trebuie sa le consumi niciodata crude? Chiar daca tentatia este mare, si vrei sa le folosesti la prepararea salatelor sau mancarurilor raw-vegane, acestea trebuie evitate deoarece contin substante toxice. Aceste sunt insa distruse prin prepararea termica, asadar le poti consuma fara problema, gatite.

Ciuperci

Ciupercile, desi sunt delicioase in salate, nu trebuie consumate crude. Ciupercile contin o substanta toxica numita agaritina, care este suspectata ca fiind un agent carcinogen (duce la aparitia cancerului in organism). Mai mult, in urma unor studii s-a demonstrat ca unele dintre cele mai populare ciuperci intâlnite in supermarketuri au determinat aparitia cancerului la soareci, scrie realitatea.net. Dupa prepararea termica insa, cea mai mare parte a acestor substante sunt distruse.

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare