Sfaturi culinare

#tavita pentru cuburi de gheata #utilizari #cuburi de gheata #sfaturi culinare

5 moduri ingenioase pentru a folosi tavita pentru cuburi de gheata

Ladita pentru cuburi de gheata poate avea multiple intrebuintari in bucatarie. Te poti folosi de aceasta nu numai pentru a obtine banalele cuburi de gheata ci si in alte scopuri ingenioase, la care nu te-ai fi gandit pana acum! Iata cinci moduri in care trebuie sa folosesti tavita pentru cuburi de gheata.

Conserva plantele aromatice pentru iarna

Sursa foto: pinterest.com

Plantele aromatice din gradina, pot fi conservate mult mai bine in ladita pentru cuburi de gheata, in care adaugi si putin unt. Busuiocul, coriandul, oregano sau lamaita se isi vor pastra toate aromele intacte, decat daca le-ai congela ca atare.

Dupa ce ingheata poti scoate cuburile de unt cu verdeata si le poti ambala individual in folie alimentara sau de aluminiu, pentru ca apoi sa le pastezi intr-o cutie mare, in congelator, tot timpul iernii.

 

Sursa foto principala: bettycrocker.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului