#secrete bucatari #secrete de gatit #bucatari chefi #trucuri de gatit
5 trucuri de gatit, de la bucatari Chefi, ce sunt dezvaluite doar la cursurile de specialitate
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 5
- Urmatoarea pagina
2. Piure de cartofi cremos si delicios
Sursa foto: cfnthevoice.com
Dupa ce ai fiert cartofii adauga-i intr-o strecuratoare si lasa-i sa se scurga foarte bine. Adauga-i apoi intr-o tigaie si caleste-i usor fara ulei, insa ai grija ca acestia sa nu se rumeneasca si doar sa se usuce. Cand acestia sunt foarte bine uscati, vei obtine un piure cremos. Piseaza apoi cartofii, adauga lapte si unt de calitate pentru un gust desavarsit.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 5
- Urmatoarea pagina
Articole din sfaturi-culinare
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului