Sfaturi culinare

#ulei de masline #concurs #ulei monini #ulei aromatizat

Castiga 10 sticle de ulei de masline aromatizat Monini

Cand spui Monini, spui gust, savoare, deliciu si sanatate. Monini este uleiul de masline extravirgin renumit pentru aroma sa consecventa, iar de astazi poate deveni cel mai bun prieten al tau in bucatarie.

Acasa.ro si Monini pun la bataie 10 premii a cate doua produse: un ulei aromatizat Monini si un tocator. Trimite-ne o reteta culinara in sectiunea "Comentarii", in care specifici ca ai folosit cu succes uleiul Monini. Cele mai atractive retete vor fi premiate.

Concursul se desfasoara online, in perioada 16 august - 15 septembrie 2012, iar cei 10 castigatori vor fi desemnati in data de 16 septembrie.

Monini Classico, cu aromele sale echilibrate si armonioase, completeaza orice fel de mancare. Poti folosi Monini Classico pentru a prepara sosuri, fripturi si mancaruri ca la mama acasa, dar il poti folosi si pentru a da gust salatelor din legume proaspete.

Uleiul de masline extravirgin Monini este izvor de sanatate, datorita acizilor grasi esentiali si antioxidantilor. Parfumul sau fructat, aroma usor migdalata si gustul usor amar si picant te poarta pe meleagurile italiene ale regiunii Umbria si-ti pune in mancare un strop din fascinanta bucatarie italieneasca.

Monini iti recomanda gustari usoare, potrivite zilelor calduroase, asezonate cu uleiurile extravirgine Monini!

 

Castigatorii concursului sunt:

  1. Rotaru Gabriela Tatiana
  2. Vatca Emilia
  3. Adriana Cristea
  4. Evlanov Maria
  5. rekaalina
  6. DianaSeptember
  7. Marinela
  8. Ion Giurgiu Serban
  9. mazilu maria catalina
  10. Filofteia Arabela S.


Felicitari tuturor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului