Sfaturi culinare

#garantie pizza #pizza

Cine a mai auzit de garantie la pizza?

Exista un loc in timp si spatiu, in care experienta si bucuria lucrul cumparat se intalnesc. O experienta culinara placuta este ceva memorabil. Daca ai mancat undeva si ti-a facut placere, iti vei aminti acel lucru si zece ani mai tarziu cand un miros iti va declansa acea amintire. Intr-o societate in care calitatea este detronata de cantitate, tot mai multi oameni ezita sa incerce ceva nou. Ei prefera sa mearga inainte cu lucrurile cu care s-au obisnuit, chiar daca de multe ori apeleaza la compromisuri in favoarea placerii simple de a gusta ceva nou.

 

La Tutti Pizza in Sibiu, am eliminat frica de schimbare. Nu iti place pizza comandata? Nici o problema, iti returnam banii. Acum suntem dispusi sa garantam pentru orice pizza pe care o cumperi. E simplu, noi mizam pe calitatea, prospetimea si savoarea produsului nostru si daca acesta nu intalneste standardele tale, sau pur si simplu gusturile tale sunt diferite, iti dam banii inapoi, singura conditie fiind sa nu mananci mai mult de doua felii din pizza comandata.

Suntem singura pizzerie din Sibiu care oferim Garantie pentru Pizza. Asadar, daca ai dubii cu privire la calitatea produsului nostru, ai spatele acoperit de acest serviciu unic pe care ti-l oferim.

La Tutti Pizza in Sibiu, am cautat sa aplicam conceptul durabilitatii. Garantam pentru produsele noastre zi de zi. Un lucru de calitate este constant in compozitia pe care o ofera celor care se folosesc de el. De la blatul copt in cuptor dupa reteta originala de pizza, pana la diferitele specialitati de paste si salate, fie ele vegetariene, cu rucola proaspata sau chiar gusturile mai puternice precum carnea si branza feta, toate ingredientele sunt atent selectionate pentru a-ti ofera aceeasi experienta placuta de fiecare data. Si nu garantam doar cu vorba, ci chiar cu banii nostri.

Incearca produse noi cu garantia faptului ca daca schimbarea nu e pe gustul tau, noi suntem dispusi sa iti dam banii inapoi. De unde vine aceasta siguranta? Din experienta pe care am avut-o cu clientii de-a lungul anilor, acestia fiind multumiti de serviciile si produsele noastre impecabile, dar si de aromele si savoarea pe care o gasesti doar la noi.

Testeaza schimbarea! Viata insasi este definita de efemeritate, este pictata de trecerea timpului. Experientele traite impreuna cu prietenii ne dorim sa fie unele placute, insa cele mai bune povesti se nasc din conflicte, dificultati si probleme rezolvate cu inteligenta spontana a unui bucatar stresat. Experimenteaza noul si ai curajul sa treci peste obisnuintele care s-au sedimentat de-a lungul timpului in papilele tale gustative.

Ai nevoie de o schimbare? Noi iti oferim ocazia, tu profita de ea acum.

Hai la Tutti Pizza Sibiu de pe strada Paltinului numarul 16 si convinge-te de calitatea, savoarea si prospetimea unuia din cele peste 20 de sortimente de pizza.

Pofta buna!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare