Sfaturi culinare

#culinar #concurs #carte de bucate

Culinar.Acasa.ro si Editura Corint te ajuta sa gatesti delicios

Culinar.Acasa.ro si Editura Corint te invita sa devii un mare bucatar. Daca iti place sa gatesti si sa ii rasfeti pe cei dragi cu bucatele preparate de tine, sau vrei pur si simplu sa ai in biblioteca o carte de bucate scoasa completa si scoasa in conditii de tipar deosebite, inscrie-te in concursul nostru.
 

“Secretul succesului. Carte de bucate”, aparuta la Editura Corint, este o carte de retete care ofera secretele a peste 370 de feluri de mancare, de la retete de baza si pana la cele mai spectaculoase mancaruri care pot fi gatite acasa.

Modul de a gati a evoluat considerabil in ultimele decenii: putem gati din ce in ce mai usor, mai rapid, mai gustos si mai sanatos. Gasim in magazine si in piete orice fel de ingrediente, de calitate superioara, fie ele locale sau exotice. Cu putina rabdare, putem gati mancaruri dupa retete thailandeze, sud-americane, frantuzesti sau chinezesti , iar rezultatul obtinut poate fi atat de gustos, de parca totul a fost gatit de bucatari profesionisti.


“Secretul succesului. Carte de bucate” ofera multe retete clasice, testate in timp, dar si unele recent elaborate si inedite, culese din meniurile restaurantelor, altele care se refera la mancaruri cu specific etnic, precum si zeci de retete pentru micul dejun si pentru desert.


In plus, la finalul cartii poate fi gasit un "Glosar" cuprinzator, cu termeni gastronomici si ingrediente, precum si tabele pentru gatit, care ii vor ajuta pe cititori sa descopere inlocuitorii pentru ingrediente, temperaturile la care se rumenesc diferite tipuri de carne, dar si echivalentele pentru unitatile de masura.


Cum poti participa


Daca vrei sa castigi cartea, inscrie-te la concurs, dand click aici si raspunzand la intrebarea de pe forum. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri. Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa ai cont pe acasa.ro sau sa creezi unul, daca nu ai. Te poti inregistra aici pentru un nou cont.


Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!


Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie – 23 decembrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii sunt:

Mirabela Nichitean

Andreea Rascanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare