Sfaturi culinare

#fructe si legume #storcator de fructe #fructe #storcator

Cum sa alegi storcatorul de fructe si legume potrivit?

Deoarece fructele si legumele au proprietati diferite, este foarte dificil sa alegeti un storcator care sa extraga toti nutrientii din acestea. Bricomix.ro este un magazin online care va intampina cu diverse modele de storcator de fructe si legume cu ajutorul carora va puteti diversifica dieta.

 

Datorita tehnologiei incorporate, acestea asigura necesarul de vitamine si nutrienti, indiferent ca este vorba despre fructe, citrice, frunze verzi sau legume. In plus, aparatele sunt usor de curatat, nu consuma mult si sunt insotite de garantie.

Storcatoare de fructe si legume pentru o dieta echilibrata

Din cauza ca sucurile din comert sunt pline cu aditivi alimentari si contin cantitati mari de zahar, tot mai multe persoane isi doresc un aparat cu care sa-si poata prepara un suc natural in confortul propriei locuinte.

In plus, o dieta cat mai sanatoasa trebuie sa includa si sucuri naturale consumate mai ales in sezonul rece, atunci cand imunitatea este slabita. Pentru a fi siguri ca alegeti un storcator potrivit, iata cateva recomandari utile:

  • Tipul de storcator – In prezent exista doua tipuri de storcatoare dintre care puteti alege: cele pentru citrice si cele pentru legume si fructe. Storcatoarele pentru citrice au o configuratie simpla, sunt accesibile ca pret si sunt foarte usor de curatat, insa nu pot fi utilizate decat pentru citrice.

Storcatoarele pentru fructe si legume sunt ideale pentru orice tip de fruct, dar si radacinoase sau frunze verzi. Unele modele au o viteza de prelucrare mare, in timp ce altele preseaza continutul lent;

  • Capacitatea recipientului pentru suc – Majoritatea storcatoarelor sunt prevazute cu un recipient pentru colectarea sucului obtinut din fructe, iar capacitatea acestora difera de la model la model. Pentru a economisi timp, alegeti un storcator cu recipient detasabil cat mai voluminos;
  • Textura sucului – In functie de preferinte, puteti obtine sucuri mai lichide sau cu mai multa pulpa. In acest sens, puterea aparatului este cea care va ajuta sa obtineti textura dorita, prin selectarea vitezei de rotatie adecvate;
  • Silentiozitatea – Deoarece stati foarte aproape de aparat in timpul stoarcerii fructelor si legumelor, nivelul de zgomot trebuie sa fie cat mai mic, pentru a nu va afecta;
  • Lavabilitatea – Este important ca modelul ales sa poata fi curatat in masina de spalat vase, astfel ca verificati daca toate componentele acestuia sunt lavabile;
  • Accesoriile – Unele modele de storcator sunt insotite de diverse accesorii, precum separatorul de spuma, cu ajutorul caruia sucul ramane limpede.

Descopera cele mai bune oferte la Bricomix.ro!

Consumul de fructe si legume ca atare sau transformate in suc reprezinta o conditie esentiala pentru o viata lipsita de probleme de sanatate.

Bricomix.ro va intampina cu numeroase modele de storcator fructe si legume de la producatori precum Heinner, Gorenje, Beko, Philips sau Rohnson.

Pe langa cele destinate fructelor si legumelor, tot aici sunt disponibile si modele pentru citrice sau modele cu presare la rece, superioare din punct de vedere calitativ. In plus, reprezentantii magazinului va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii utile.

Asadar, accesati www.bricomix.ro si alegeti cel mai potrivit storcator pentru dvs. si familie.

Date contact

Telefon: 0732 610 473

Email: office@bricomix.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete