Sfaturi culinare

#retete #culinar #fructe exotice #fructe #avocado

Cum sa alegi un avocado

Desi avocado este un fruct, acesta se foloseste mai mult la salate, datorita faptului ca nu este dulce. In schimb, contine foarte multe vitamine si minerale necesare corpului. Avocado, mai poate fi folosit in curele de ingrasare , datorita aportului mare de calorii.

Pasul 1. Uita-te cu atentie la fruct si alege unul care nu prezinta pete maronii pe coaja sau locuri in care este decolorat. Avocado trebuie sa aiba culoare verde inchis, spre negru.

Pasul 2. Verifica daca este copt, apasandu-l usor cu degetul pentru a vedea daca este moale. Totodata, ia in calcul faptul ca un avocado care este foarte moale nu este bun. Iti poti da seama cu usurinta de acest lucru deoarece atunci cand il apesi cu degetul, vor ramane urme pe coaja.

Pasul 3. In cazul in care nu gasesti avocado copt, poti alege unul mai putin copt sau necopt. Pune-l intr-o punga de hartie si tine-l cateva zile intr-un loc al casei cu temperatura constanta. Acest lucru il va ajuta sa se coaca mai repede.

Alte articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete