Stiai ca pana acum ai fiert pastele gresit? Tehnica de a pune intai apa la fiert, iar dupa ce clocoteste adaugi pastele este total gresita, sustin specialistii.

 

Aceasta metoda nu este cea preferata de bucatari. Pastele se gatesc mult mai simplu, in tigaie.

Asaza pastele intr-o tigaie, inainte de a adauga apa. Adauga apoi, peste ele, apa cat sa le acopere cu un centimetru. Apa trebuie sa fie neaparat rece pentru a preveni lipirea pastelor intre ele, scrie mirror.co.uk.

Lasa pastele sa fiarba la foc mediu, amestecand din cand in cand.

Sursa foto: pixabay.com

  •   2017-03-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii