Sfaturi culinare

#piept de pui suculent #preparare piept de pui #piept de pui #sfaturi culinare

Cum sa prepari pieptul de pui pentru a iesi suculent si savuros

Eviti sa prepari piept de pui deoarece este fad? Acest aliment este adesea recomandat de medici in dieta insa cei mai multi il evita deoarece nu este deloc savuros. Totusi, daca stii cum sa-l prepari, te poti bucura de un gust la fel de savuros precum cel al pulpelor, de exemplu. Iata cateva trucuri de care sa tii cont cand gatesti pieptul de pui!

1. Marineaza-l

Orice carne este mai gustoasa si mai frageda daca este marinata inainte de a fi preparata! Nici pieptul de pui nu face exceptie de a regula.

2. Nu adauga sare inainte de a-l gati

Sarea scoate zeama din carne. Asadar nu o adauga in marinata, ci presar-o pe carne in momentul in care gatesti puiul.

3. Gateste-l la foc puternic

Da focul la maxim si incinge bine tigaia inainte se a-l gati. In acest fel va prinde rapid o crusta la suprafata iar zeama va ramane in interior.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului