Sfaturi culinare

#Krups Latt'Espress #cappuccino #expressor

Fii propriul barista si obtine un cappuccino perfect cu espressorul Krups Latt'Espress

Iti amintesti cand ai savurat pentru ultima oara un cappuccino ideal? Sau un caffe latte al carui gust ti-a inseninat cu adevarat ziua? Cu siguranta a fost intr-o cafenea sic, poate la Roma, Paris sau chiar in Bucuresti, unde un barista pasionat ti-a pregatit bautura perfecta. Din fericire, acum poti fi chiar tu propriul barista, in confortul casei tale, preparand cele mai savuroase caffe latte-uri, espresso si cappuccino, cu noul espressor Krups Latt'Espress, ce dispune de sistemul inovator One-Touch-Cappuccino.

Datorita sistemului One-Touch-Cappuccino, espressorul Krups Latt'Espress te ajuta sa iti prepari un cappuccino desavarsit, printr-o simpla atingere, folosind doar ingrediente proaspete. in plus, iti poti personaliza bautura preferata, regland intensitatea cafelei. Spuma perfecta, proportiile ideale, macinarea fina a cafelei, toate intr-un singur aparat pe care iti doresti sa il ai cat mai curand posibil, acasa sau la birou. Mai mult, Krups Latt'Espress EA829810 dispune de un rezervor pentru apa de 1.7 litri, poate fi alimentat cu pana la 260 grame de cafea, este dotat cu un ecran LCD intuitiv, rezervor pentru lapte si sistemul Krups Thermoblock Compact, care capteaza adevaratul gust al cafelei la temperatura perfecta.

Design modern si compact, perfect pentru orice bucatarie

Design-ul compact al espressorului Krups Latt'Espress iti ofera posibilitatea de a-l integra perfect in bucataria ta, fara insa a ocupa prea mult spatiu. Dupa cum bine stim, esentele tari se tin in sticlute mici - asa ca bucura-te de designul ergonomic al aparatului si in acelasi timp de cafeaua ta preferata.

Recipientul pentru lapte, cu un volum de 600 ml, este detasabil, ceea ce inseamna ca poti pastra laptele la frigider, asigurandu-i un timp mai mare de conservare. Espressorul mai este dotat cu o pompa de presiune de 15 bari, pentru o savoare intensa, ce iti permite sa te bucuri de adevaratul gust al cafelei proaspat rasnite. in plus, datorita tehnologiei inovatoare de care beneficiaza, te poti bucura de cinci retete diferite, in functie de starea ta de spirit: espresso scurt, espresso, cafea lunga, cafea si cappuccino.

Asadar, oricand vrei o bautura delicioasa, pe baza de cafea, pregatita ca intr-o cafenea de renume, o poti avea in doar cateva minute, in confortul casei tale, savurand-o din cana preferata!

Despre Krups

Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si sa ofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete