Sfaturi culinare

#preparare retete craciun #tefal #retete craciun #craciun

Inspiratia de la Tefal pentru Sarbatori cu arome magice

An de an asteptam Craciunul cu aceeasi bucurie: bradul impodobit, cadourile primite, dar mai ales cele daruite, atmosfera speciala, masa incarcata de bunatati in jurul careia ne adunam cu totii. Ca niste adevarati spiridusi, mixerele, masinile de tocat, cele de facut paine si robotii de bucatarie de la Tefal, sunt deja pregatiti sa iti vina in ajutor pentru o masa de Craciun ca in povesti! Let's Christmas!

Nici o masa de Craciun nu este desavarsita fara deliciosii carnati si traditionalele sarmale

Un sprijin extrem de important in aceste zile aglomerate este masina de tocat HV8 NE6101 de la Tefal, care te ajuta sa pregatesti ca un adevarat masterchef bucatele traditionale pe baza de carne, de la carnati la toba, caltabosi si sarmale. Masina poate toca pana la 2,6 kg de carne pe minut, deci pregatesti toate delicatesele de Craciun si iti ramane suficient timp sa te bucuri si de momente nepretuite cu familia si prietenii!

HV8 nu numai ca prelucreaza orice fel de carne, ci si feliaza si marunteste legume, asa ca ai rezolvat dintr-o singura miscare si salata de boeuf. in plus, este foarte practica datorita numeroaselor sale accesorii, mereu la indemana deoarece sunt depozitate pe corpul masinii (3 site, accesorii pentru kebbe si carnati, razatoare cu 3 conuri pentru diverse tipuri de razuire si feliere), multiplelor functii (maruntire, razuire, feliere) dar si a functiei de rotire dublu sens, care te scapa de grija bucatilor care se pot bloca inauntru.

Infiny Force Ultimate – mixerul vertical de la Tefal, combinatia optima intre putere si performanta

Infiny Force Ultimate este cel mai adaptabil si elegant mixer vertical de la Tefal. Cu o putere de 1000W, Infiny Force Ultimate iti ofera o performanta de mixare exceptionala, datorita tehnologiei revolutionare ActivFlow. Cele 2 cutite drepte si zimtate la interior pentru mixare extrema, cele 2 cutite inclinate si zimtate la exterior pentru prindere optima, dar si cele 25 de viteze variabile, alaturi de functia Turbo, il fac ajutorul eficient si extrem de rapid pentru toate tipurile de preparate.

Iar de Sarbatori este cel mai bun moment sa il lasi sa-si demonstreze fiabilitatea in bucataria ta, pregatind cremele delicioase ale prajiturilor, tortul festiv, dar si garniturile perfecte pentru felul principal. si tot Infinity Force iti va uimi invitatii cu diverse smoothie-uri, chiar si din fructe sau legume fibroase!

Masina de paine Pain & Delices de la Tefal iti aduce delicii de panificatie la tine acasa

Anul acesta este simplu sa obtii titulatura de «createur patissier» - iti vine in ajutor masina de paine Pain & Delices de la Tefal! Prevazuta cu 20 de programe automate, cu 3 programe de rumenire si cu trei setari de greutate – de 500 g, 750 g si 1 kg – cu Tefal Pain & Delices obtii rapid paine de casa, exact cum iti place.

Inca mai cauti partenerul ideal pentru a pregati masa traditionala de Sarbatori? Tefal iti aduce robotul Masterchef Gourmet+, un profesionist la tine in bucatarie!

Ai terminat preparatele principale, dar stii ca greul de-abia acum incepe: cea mai mare bataie de cap si cele mai mari emotii ti le-a dat mereu cozonacul. Si parca ai fi tentata sa iei unul de la supermarket, dar Sarbatorile nu sunt la fel fara aroma inegalabila a cozonacului fierbinte, preparat in casa cu robotul de bucatarie Masterchef Gourmet+. El se ocupa de omogenizarea compozitiei si tot el te scapa si de calvarul framantarii aluatului, prin carligul performant de framantat.

Tefal Masterchef Gourmet+ este prevazut cu tehnologia Flex si are rotatie planetara dubla. Bolul cu o capacitate de 4.6 litri iti permite sa prepari pana la 1.8 kg de aluat pentru cozonac. Tot Masterchef Gourmet+ te va ajuta sa iti depasesti limitele in bucatarie si sa iti uimesti invitatii cu o selectie fina de patiserie - de la placinte aburinde, la cele mai rafinate cupcakes sau macarrons - orice ai alege, vei obtine de fiecare data rezultate rapide, texturi omogene si un zambet cald din partea celor dragi.

Iar vestile bune nu se opresc aici: odata ce pregatirile pentru masa festiva au luat sfarsit, toate accesoriile produselor Tefal pot fi curatate simplu si in deplina siguranta in masina de spalat vase!

Acum nu iti mai ramane decat sa pornesti la cumparaturi, sa iti impodobesti casa si sa te bucuri de Sarbatori de poveste!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare