Sfaturi culinare

#macaroane cu branza #retete macaroane #macaroane dietetice

Macaroane cu branza dietetice

Esti la dieta, insa ai pofta de o portie de macaroane cu branza si cauti o reteta usora, hranitoare si fara prea multe calorii? Atunci poti prepara cu incredere reteta de macaroane cu branza dietetice pe care ti-o recomandam.

Ingrediente pentru macaroanele cu branza dietetice:

3/4 ceasca de lapte fara grasimi
1 cana de branza de vaci cu un continut scazut de grasimi
1/2 ceasca de ricotta fara grasimi
1/2 ceasca de branza cheddar fara grasimi
1/2 lingurita de nucsoara macinata
1 varf de sare
1 varf de piper
1 lingurita de parmesan
1 lingurita de pesmet fin
800 g paste

Cum se prepara macaroanele cu branza dietetice:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, apoi incalzeste laptele la foc mic si adauga in el si branzeturile. Lasa-le pe foc aproximativ 15 minute si amesteca incontinuu, pana cand se topesc branzeturile.

Amesteca nucsoara cu piperul si sarea. Pune pastele la fiert si lasa-le aproximativ 8 minute. Dupa ce se racesc putin combina pastele cu sosul de branza si nucsoara si amesteca bine.

Pune compozitia obtinuta intr-un vas mare, termorezistent, si presara peste el parmesan si pesmet. Lasa-le la cuptor pentru 15-20 de minute, pana cand se rumenesc deasupra.

Cum se servesc macaroanele cu branza dietetice:

Macaroanele cu branza dietetice se servesc calde, simple.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare