Sfaturi culinare

#maini mirositoare #mirosuri neplacute #gatit #sfaturi culinare

Mainile iti miros neplacut dupa ce gatesti? Iata solutia!

Ai observat ca dupa ce gatesti mainile tale miros neplacut, chiar daca te-ai spalat foarte bine cu sapun? Mirosul de ceapa sau de usturoi pare sa nu vrea sa mai iasa? Ei bine, exista doua solutii naturale la care poti apela cu incredere.

Lamaie si sare

Tot ce trebuie sa faci pentru a scapa de mirosul neplacut de pe maini este sa tai o felie groasa de lamaie si sa iti masezi mainile cu aceasta. Insista in special in zona cuticulelor si sub unghii, undea zeama patrunde mai greu. Cat mainile iti sunt ude de zeama de lamaie, umple-ti pumnul cu sare si maseaza foarte bine mainile, insistand in special in locurile afectate de miros. Clateste-te apoi foarte bine cu apa calduta.

Plante aromatice

Ai tocat ceapa sau usturoi si vrei sa scapi de mirosul neplacut de pe maini? Ai nevoie de doua, trei frunze de busuioc, patrunej sau de ceai verde, proaspete. Freaca-le bine in maini si mirosul neplacut va disparea ca prin farmec.

Sursa foto: healthination.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului