Sfaturi culinare

#Masterchef Gourmet de la Tefal #tefal

Masterchef Gourmet de la Tefal – asistentul perfect pentru masa de Paste

Pastele este cea mai importanta sarbatoare a primaverii pe care o asteptam cu speranta si bucurie. Este perioada in care preparatele traditionale, transmise din generatie in generatie, ii aduna pe toti cei dragi in jurul mesei.

Masterchef Gourmet, robotul de bucatarie de la Tefal, este cel care desavarseste gustul autentic si transforma specialitatile de Paste intr-un adevarat festin culinar.

Cu Masterchef Gourmet poti prepara simplu produsele de patiserie si deserturile preferate. Prevazut cu tehnologia Flex, telul este ideal pentru orice reteta, fiind eficient chiar si pentru un singur albus de ou. Special conceput pentru a ajunge la baza bolului, telul unic Flex mixeaza cu usurinta toate ingredientele, iar acestea capata o textura fina si pufoasa.

Perfect pentru bucataria ta, Masterchef Gourmet te ajuta sa obtii cea mai delicioasa pasca. Trebuie doar sa adaugi ingredientele traditionale, un strop de inspiratie si astfel ai aflat secretul preparatului nelipsit de pe masa de Paste.

Iar daca vrei sa excelezi, pregateste torturi, prajituri, fursecuri, briose, cozonac sau choco mousse cu ajutorul ustensilelor de patiserie din aluminiu turnat: malaxor pentru aluaturi grele, mixerul pentru aluaturi usoare si telul Flex pentru albusuri de ou si creme fine.

Mixeaza pana la 10 albusuri, prepara aluaturi pentru 40 de briose sau chiar pentru 3 large pizza in bolul cu o capacitate de 4,6 litri.

Simplifica modul in care gatesti si lasa-te pe mana unui profesionist cum este Masterchef Gourmet!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete