Sfaturi culinare

#retete de 1 martie #prajituri #rosii #paste

Meniu de Martisor

De Martisor, in primele zile ale primaverii, poti pregati meniuri speciale, atractive prin culoare si continut. Foloseste fructe proaspete, legume si sosuri aromate.

Aperitive pentru meniul de martisor
 

Sursa foto: old.odelices.comDe Martisor poti pregati o salata cu legume proaspete, bazandu-te pe cele doua culori specifice acestei sarbatori: alb si rosu. Daca iti doresti insa cateva aperitive cu un aspect deosebit si totusi foarte usor de facut, incearca o reteta de rosii umplute cu branza.
 

 

Fel principal pentru meniul de Martisor
 

Sursa foto: cookingdunkinstyle.blogspot.comPentru felul principal, poti pregati cateva portii de paste, cu un dublu sos, unul alb si altul rosu. Preparatul este satios, potrivit pentru zilele reci de la inceputul lui martie si are un aspect deosebit, in ton cu sarbatoarea Martisorului.
 

Paste de Martisor cu sos rosu si alb
 


Deserturi pentru Martisor
 

Sursa foto: spatulascorkscrews.typepad.comDe Martisor, invita-ti la masa prietenele, verisoarele si toate persoanele dragi de sez feminim si serveste-le prajituri cu simbolul primaverii. Si pentru copii astfel de deserturi in alb si rosu sunt surprize frumoase si deosebit de atractive. Te poti juca folosind forme de prajituri, de la cercuri la trifoiul de Martisor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului