Sfaturi culinare

#bucatarie internationala #savour #site retete #retete internationale #retete romanesti #retete culinare #bucatarie romaneasca

Placerea gatitului are un nou nume: savour.ro

E plin internetul de bloguri care promoveaza retete culinare. Dar cata incredere sa ai in ele atata timp cat nu cunosti autorul si nu stii cata experienta are. Pentru a scapa de aceasta dilema, a fost creata platforma online savour.ro, unde vei gasi atat retete romanesti, cat si internationale testate de specialisti in domeniu.

Recunoaste ca te-ai aflat de o multime de ori in fata unei dileme crunte: ce sa mai prepari pentru pranz sau pentru cina? Ei bine, daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura persoana care a trecut prin asemenea momente. Uneori, inspiratia ne joaca feste, motiv pentru care o sunam pe mama ori pe cea mai buna prietena si o intrebam: tu ce-ai mai gatit azi? Nu intotdeauna cei dragi sunt disponibili, asa ca a fost creat site-ul Savour.ro, care iti propune o gama larga de retete din care e imposibil sa nu poti alege ceva.

Retete romanesti

Atunci cand vrei sa gatesti „ca la mama acasa”, nu trebuie decat sa cauti prin multimea de retete culinare romanesti prezentate pe site si cu siguranta ai sa identifici exact preparatul pe care ti-ar placea sa il ai pe masa la pranz sau la cina.

Spre exemplu, daca nu ai preparat niciodata chiftelute, ai ocazia sa o faci acum. Vei gasi pe Savour.ro atat ingredientele de care ai nevoie, cat si specificatiile legate de timpul de preparare si de gatire, dar si de gradul de dificultate pe care il presupune prepararea chiftelutelor.

Retetele de ciorbe, precum ciorba de perisoare, ciorba radauteana, ciorba de burta sau cele de supe, asa cum e supa crema de ciuperci, spre exemplu, dar si o multime de retete de prajituri delicioase, toate ai sa le gasesti pe acest portal.

Retete internationale

Iar atunci cand ai vrea sa prepari acasa vreunul dintre preparatele pe care le-ai degustat prin concediile in afara tarii, e clar ca trebuie sa apelezi la retetele culinare internationale. Vei gasi simplu retete de lasagna, de spaghete carbonara ori de cataif cu branza sau tiramisu. Fotografiile preparatelor apetisante iti vor face cu siguranta cu ochiul, ajutandu-te astfel sa te hotarasti mai usor ce anume sa prepari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete