Sfaturi culinare

#sfaturi culinare #retete #placinte #placinta acasa #retete placinte

Placinte inedite pe care le poti prepara acasa

Foloseste ingredientele de sezon si pregateste placinte senzationale pentru tine si cei dragi. Serveste-le la micul dejun, cina sau ca gustari in pachetelul de serviciu.

Iata cateva retete de placinte inedite pe care le poti face la cuptor, la tine in bucatarie:

Placinta cu spanac si ardei

Placinta cu spanac si ardei poate fi facuta cu ingrediente proaspete, de primavara: ceapa, spanac, ardei grasi rosii. Migdalele o fac crocanta, iar usturoiul ii da o aroma irezistibila.

Placinta din fructe de mare

Foloseste un amestec de fructe de mare pentru o placinta inedita, potrivita pentru vara. Placinta cu fructe de mare se face cu smantana, ulei de masline, branza si foi de placinta. Serveste-o imediat la pranz sau cina.

Placinta cu bacon, pui si salvie

Placinta cu bacon, pui si salvie este un preparat inedit si satios, potrivit pentru pranz. Preparatul contine mazare, pui, bacon, praz, fiind foarte hranitor. Placinta poate fi pregatita si pentru pachetelul de serviciu.

Placinta cu rosii

Cei care iubesc preparatele din rosii cu busuioc vor fi incantati sa incerce placinta cu rosii. Foloseste rosii proaspete de vara, ulei de masline, busuioc si cascaval pentru o placinta suculenta si irezistibila.

Placinta cu carnati si piure de cartofi

Placinta cu carnati si piure de cartofi este un preparat consistent, care poate inlocui cu succes un pranz intreg. Pregateste acest fel de mancare in weekend sau pentru pachetelul de serviciu.

Placinta cu masline

Placinta cu masline este un preparat inedit, sarat si foarte gustos, inspirat din bucataria greceasca. Placinta se poate servi rece sau calda si poate fi folosita ca o gustare simpla.

Placinta cu tofu si portocale

Placinta cu tofu si portocale este un preparat inedit, din fructe exotice. Foloseste ananas, portocale, branza si niste tofu pentru o placinta usor de digerat si foarte gustoasa. Preparatul este potrivit si pentru cei care tin dieta sau vor sa faca un fel de mancare mai usor.

Foto : midwestliving.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete