Sfaturi culinare

# paste baneasa #retete paste #sfaturi culinare #paste

Produsele Baneasa - pentru un gust deosebit la tine in bucatarie

Recunoaste ca si tu iubesti mancarea la fel de mult ca si noi, tocmai de aceea, astazi ne-am propus sa-ti dezvaluim un mic secret din bucatoria noastra! Daca vrei sa gatesti cele mai bune si gustoase paste, absolut irezisitbile, alege paste Baneasa!

 

Pentru a gati cele mai bune preparate pe baza de paste cu care sa-ti surprinzi invitatii sau sotul, alege cu increderea produsele celor de la Paste Baneasa! Gust delicios, textura perfecta si calitatea exceptionala au facut din niste simple paste, masa de pranz perfecta. Culoare aurie, rezistenta la procesul de fierbere, dar si faptul ca au un indice glicemic scazut au fost principiile dupa care ne-am ghidat in alegerea produselor. Pe langa toate acestea, faptul ca avem la dispozitie o gama variata din care sa alegem este doar un mic bonus.

Sortimentele din care preparam paste fainoase atunci cand dorim sa ne impresionam invitatii, dar si atunci cand vrem sa ne oferim un mic rasfat sunt urmatoarele:

  • Paste integrale.
  • Paste tricolore.
  • Paste cu ou.
  • Paste fara ou.
  • Paste clasice.

Iar daca pana acum am vorbit doar despre paste, a sosit timpul sa va vorbim si despre prajituri. Gospodinele care se pricep la gatit prajituri stiu cu siguranta cat este de important sa alegi faina potrivita, pentru ca aceasta este esentiala in intreg procesul de crestere. Exista chiar si o faina cu praf de copt care creste singura, dar si faina de grau neagra ecologica. Iata tipurile de faina ale brand-ului Baneasa:

  • Faina superioara.
  • Faina brutarie.
  • Faina patiserie.
  • Faina speciala.

Dispunand de faina speciala pentru pizza, pentru cozonac, dar si faina fina pentru prajituri, brandul romanesc Baneasa pune la dispozitia clientilor produse de cea mai inalta calitate pentru un rezultat delicios.

Malai, gris, pesmet, cous-cous sau chiar si sosuri pentru paste sunt alte cateva mici secrete care schimba intreg procesul de gatit in bucataria din casa noastra.

Pentru preparate delicioase care sa surprinda papile gustative merita sa incerci macar o data produsele Baneasa, caci sigur te vei indragosti pe loc de rezultatele obtinute.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului