Sfaturi culinare

#produse patiserie # cofetaria Art Dessert #patiserie

Produsele de patiserie apetisante oferite de cofetaria Art Dessert

Cele mai bune zile sunt acelea in care nimeni nu s-a retras fara sa isi incante papilele gustative cu o delicatesa, indiferent ca este vorba despre un produs de cofetarie sau unul de patiserie. Gustul dulce pe care il au umplutura si aluatul sfaramacios al foietajelor din care sunt facute aceste produse incanta orice client. Acestea ofera o savoare unica, mai ales atunci cand sunt consumate intr-o companie buna.

 

Produsele de patiserie pot fi consumate atat ca gustari ale zilei, cat si ca mici gustari din timpul unor evenimente (aniversare, botez, nunta). Cei care obisnuiesc sa savureze cafeaua dimineata, isi pot transforma micul dejun intr-o gustare perfecta daca vor alege una dintre numeroasele produse cu miros de aluat rumenit oferite de cofetaria Art Dessert din Bucuresti.

Tot mai multi sunt cei care opteaza pentru produsele de patiserie in locul celor ambalate de pe rafturile magazinelor, lucru total justificabil de altfel. Cele dintai sunt proaspat scoase din cuptor si reusesc sa incante pe deplin simturile.

Specialitati de patiserie perfecte pentru orice ocazie

Exista anumite produse de patiserie care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din cadrul unei petreceri. Cu cat acestea sunt mai proaspete, cu atat invitatii le vor savura cu o placere mai mare. Spre exemplu, saratelele cu chimen si cele cu cascaval reusesc sa capteze atentia oaspetilor nu numai prin prospetime, ci si prin modul savuros in care se topesc in gura.

Cei care iubesc susanul si macul ar trebui sa incerce celebrele rasucele care se gasesc la cofetaria Art Dessert. Nici covrigeii de acelasi fel nu ar trebui omisi. Cofetaria Art Dessert a luat in calcul toate categoriile de clienti si a creat produse speciale si pentru cei cu preferinte mai selecte, asa cum sunt covrigeii picanti cu organo.

Toate acestea fac parte din randul gustarilor sarate. Varful surprizelor il reprezinta insa, placinta dobrogeana si cozonacul zburator, facut de fiecare data cu dragoste in atelierul echipei Art Dessert. Cei care au gustat din aceste deserturi savuroase s-au convins ca fiecare in parte isi merita prestigiul, reusind sa satisfaca chiar si cele mai rafinate gusturi.

Exista o sumedenie de gustari deosebite din zona dobrogeana, insa placinta care poarta numele locatiei este, fara indoiala, un adevarat rasfat culinar. Cei care iubesc produsele de patiserie pe baza de branza sarata ar trebui sa acorde o sansa placintei dobrogene, al carei gust nu il vor uita niciodata, fiind in adevaratul sens al cuvantului inconfundabil.

Un caz similar in acest sens este cel al renumitului cozonac zburator. Facut in atelierul detinut de cofetaria Art Dessert, acesta contine numai ingrediente naturale, de calitate superioara. Pentru a iesi de fiecare data perfect, cofetarii Art Dessert acorda o atentie deosebita fiecarui mic detaliu, incepand de la cantitatile de ingrediente folosite si pana la tipul de tava in care coc cozonacii, precum si timpul de coacere a acestora.

In special la masa de Craciun, dar si cu oricare alta ocazie, acesta poate fi consumat in cantitatile dorite, ori de cate ori cineva doreste sa incerce un produs de patiserie diferit prin aroma si savoare. Ceea ce face ca acest cozonac sa fie cu adevarat diferit este cantitatea de nuca ce intra in compozitia aluatului pufos, dar si siropul de miere, care ajuta ca fiecare imbucatura sa se topeasa in gura.

Acesta incanta nu numai simturile, ci si privirile prin aspectul deosebit care indeamna pe oricine sa il incerce. Mereu proaspat, cozonacul zburator este nelipsit de pe mesele clientilor fideli ai cofetariei Art Dessert din Bucuresti. Felul in care este pregatit, dar si faptul ca este tinut in cuptor nici mai mult, nici mai putin decat trebuie, ii da o savoare excelenta.

Surprizele nu se opresc aici. Pe langa toate aceste produse savuroase de patiserie, cofetaria Art Dessert pune la dispozitia celor interesati si o paleta larga de produse de cofetarie, realizate numai dupa retete originale. In crearea acestor produse apetisante, specialistii cofetari folosesc numai ingrediente de calitate inalta, mereu proaspete.

Atat torturile, disponibile intr-o diversitate de modele si arome, cat si prajiturile, cupcake-urile si gustarile ce alcatuiesc deosebitele candy bar-uri Art Dessert se remarca prin fragezimea irezistibila si prin prospetimea ce le caracterizeaza.

Indiferent de tipul de eveniment sau ocazie ce se iveste, cei interesati in a cumpara produse de cofetarie si patiserie sunt asteptati sa viziteze cofetaria Art Dessert cu sediul social pe strada Nades, nr. 46 R din Bucuresti, sau site-ul acestora artdessert.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului