Sfaturi culinare

#seminte pepene galben #acoaja de pepene verde #coaja de portocla #resturi alimentare #sfaturi culinare

Resturi alimentare pe care nu trebuie sa le arunci

De cate ori nu ai aruncat cojile de pepene verde sau portocale fara sa te gandesti ca acestea pot fi folosite ca ingrediente pentru alte preparate? Iata trei alimente comestibile pe care le arunci frecvent!

Coaja de pepene verde

Sursa foto: farfuridi.ro

Coaja pepenelui verde este folosita adesea de gospodine in prepararea duceturilor. Desigur, coaja mai poate fi folosita si pentru prepararea salatelor de fructe.

Sursa foto principala: backtoorganic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului