Ouale umplute cu bacon si branza Cheddar

Sursa foto: framedcooks.com

Ingrediente

  • 12 oua
  • ½ cana maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 4 linguri branza cheddar
  • 4 felii de bacon
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute

Cum se prepara

Fierbe ouale tari, apoi curata-le de coaja. Taie-le in jumatate si indeparteaza cu grija galbenusul, avand grija sa nu rupi albusurile.

Intr-o tigaie nonaderenta, prajeste feliile de bacon pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si marunteste-le cu ajutorul unei furculite.

Intr-un castron pentru mixer adauga galbenusurile, mustarul si o lingura de maioneza. Mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga apoi, treptat restul de maioneza. Asezoneaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei iute. Adauga apoi branza Cheddar si baconul.

Umple albusurile cu amestecul obtinut. Lasa-le la frigider minim doua ore inainte de a le servi.

Articole din sfaturi-culinare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii