Sfaturi culinare

#retete vara #retete # retete erotice #meniu erotic

Retete erotice de vara

Daca vrei sa-ti condimentezi viata sexuala, profita de zilele frumoase ale verii si incearca preparate noi si provocatoare: un cocktail "obraznic", un fel principal cu ingrediente afrodisiace etc. Dragostea trece prin stomac si la fel se poate intampla si in cazul sexului. Stimuleaza persoana iubita printr-un preludiu culinar.
 

Salata de rucola si sparanghel
 

Stiai ca in Roma Antica, rucola era un ingredient culinar care stimula fertilitatea? Acrisoara si proaspata, o poti folosi in salate usoare de vara, pe care sa le servesti la aperitiv. Combina rucola cu un alt ingredient considerat afrodisiac, sparanghelul. Acesta, prin vitaminele sale, imbunatateste performantele sexuale. Confera un gust mediteranean prin folosirea unui ulei de masline, in combinatie cu otet balsamic si branza italieneasca. Salata de rucola si sparanghel este o alegere buna pentru un meniu erotic .
 

Peste cu busuioc si masline
 

Busuiocul aduce buna dispozitie si stimuleaza atractia sexuala. Curios, nu? Aceasta planta face parte dintre plantele aromatice care sunt considerate a fi afrodisiace. Pregateste un fel principal elegant si usor de digerat, cum este pestele cu busuioc si masline. Condimenteaza carnea alba a pestelui cu frunze proaspete de busuioc si cu seminte de pin. De asemenea, ai nevoie de rosii cherry, masline negre si ulei de masline.
 

Bauturi de vara cu amprente erotice
 

Daca vrei o bautura nonalcoolica pentru cina ta erotica, pregateste o bautura de vara cu pepene rosu si ghimbir. Mai ai nevoie de miere si apa minerala. Preparatul este simplu de facut si de efect. Pe timpuri, ghimbirul era folosit in bauturi pentru a trezi pasiunea. Se spune despre aceasta planta ca este excitanta, daca se consuma in doze rezonabile.

Iar daca vrei o bautura alcoolica , pregateste doua cocktailuri Sex on the Beach, pentru tine si persoana iubita. Bautura, pe baza de fructe si vodka, este atractiva si perfecta pentru clipele hot ale verii. 

Iar daca vrei un preparat fara perdea, pregateste cocktailuri Orgasm. In mod sigur persoana iubita nu va ramane indiferenta la sugestiile tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului