Sfaturi culinare

# mancaruri internationale #bucataria asiatica #tendinte culinare

Romanii se orienteaza catre preparate straine! Care sunt mancarurile care au cucerit in ultimul an

Preferintele romanilor in materie de preparate culinare s-au schimbat. In ultimul an, tot mai multi romani s-au orientat catre preparate internationale. Potrivit studiilor, in 2018 vor veni in tendinte preparate din bucataria sud-americana, mancarea libaneza si sandwich-urile cu ingrediente proaspete.

 

"Urmarim cu atentie preferintele romanilor in ceea ce priveste bucatariile internationale. Dupa ce, in ultimul an, am fost suprinsi de cresterea apetitului romanilor pentru mancarea libaneza, o alta tendinta pe care o constatam la clientii nostri este aceea de a comanda mancare proaspata, sandwich-uri cu ingrediente cat mai fresh. Anul acesta, ne asteptam ca preparatele din bucataria sud-americana, precum burrito, chili con carne sau tortilla, sa aiba cea mai puternica urcare in topul preferintelor culinare, fiind o bucatarie raspandita si apreciata la nivel mondial.", declara Radu Balaceanu, Country Manager Foodpanda Romania.

Conform estimarilor foodpanda, cele mai multe restaurante care vor fi listate pe platforma in 2018 vor avea specific italian, urmate de cele cu preparate din bucataria americana (burgeri & coaste) si chinezeasca. Clasamentul este completat de restaurante cu mancare traditionala romaneasca si de cele cu bucatarie sud-americana, in crestere considerabila fata de anii anteriori.

Iata care sunt tendintele culinare in 2018, potrivit studiilor efectuate de platforma foodpanda.ro:

  •   2018-03-19
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.