Sfaturi culinare

#tefal Powermix #tefal #inovatie

Tefal – 60 de ani de inovatie si succes

In prag de Sarbatori, ne acordam o clipa magica, in care trecem in revista momentele placute, inovatiile si realizarile de care ne-am bucurat in acest an.

 

Incepand cu "tigaia care nu lipeste", de peste 60 de ani Tefal revolutioneaza continuu vietile a milioane de familii din intreaga lume, transformand activitatile casnice in indeletniciri simple si placute. Tefal - inovatie la puterea 60!

Fabrica de Clatite, pentru a doua oara in Romania

In luna martie Tefal da startul Campaniei Nationale Fabrica de Clatite. Cu aceasta ocazie a fost lansata noua tigaie cu invelis antiaderent de la Tefal, al carei design grafic interior (un simpatic ursulet panda) permite realizarea unor clatite inedite, pe care nu ai cum sa nu le iubesti. Alaturi de Jamila Cuisine, Tefal a ridicat clatitele la rang de specialitate gourmet, adaugandu-le o doza de ludic, distractie si creativitate. Noua tigaie de la Tefal ofera o tehnologie performanta si sigura prin invelisul interior antiaderent PowerGlide, imbunatatit cu particule minerale, pentru o desprindere usoara la fiecare utilizare, dar si prin tehnologia exclusiva Thermo-Spot(R) ce iti indica momentul in care tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit.

Regal gastronomic cu Tefal Powermix si Jamila Cuisine

Printr-un eveniment derulat in mediul digital, Tefal a punctat inca o data inovatia, oferind un regal gastronomic fanilor sai din social media. impreuna cu Jamila Cuisine, Tefal a realizat in premiera o reteta transmisa live pe doua pagini de Facebook simultan. Fanii celor doua comunitati au ales preparatul pentru demonstratie - o delicioasa reteta de briose cu capsuni, pe care Jamila a pregatit-o cu ajutorul mixerului Tefal Powermix. Show-ul Jamilei a cumulat, pe cele doua pagini de Facebook, un reach de 300.000 de persoane, 80.000 de vizualizari, 9.747 comentarii, 934 like-uri si 189 share-uri. in acest timp, peste 500 de persoane s-au inscris in competitie pentru a castiga unul dintre cele trei mixere Tefal Powermix!

Programul "Prima Statie" - 60 de zile de testare pentru 60 de ani de inovatie

Tot pentru a marca acest an festiv, Tefal a lansat programul „Prima Statie", prin care si-a propus sa ajute consumatorii sa inteleaga performantele unei statii de calcat cu boiler. Doamna Doina, expertul Tefal, a mers acasa la Andreea Ibacka si Cristian Manafu si le-a oferit acestora cele mai bune tips & tricks pentru sesiuni de calcat impecabile si eficiente.

In cadrul campaniei "Prima Statie", cumparatorii au avut ocazia sa testeze statiile de calcat Tefal timp de 60 de zile, pentru a se convinge de avantajele si performantele acestora - iar prin tombola organizata de Tefal, au putut castiga lunar, o statie de calcat Pro Express Control Plus.

OptiGrill+ – cel mai nou gratar ultraperformant lansat de Tefal

Un an plin de inovatie, performanta si succes se incheie cu o lansare pe masura – Tefal OptiGrill+. Un gratar electric de ultima generatie, ultra-performant, care te ajuta sa prepari fara efort nenumarate reţete delicioase, ca si cum la tine in bucatarie s-ar afla un maestru intr-ale gatitului! Indiferent de talentul, experienta sau indemanarea ta, Tefal te transforma intr-un chef cat ai zice "OptiGrill".

In 2016, Tefal a implinit 60 de ani de cand schimba viata oamenilor, demonstrand ca electrocasnicele interconectate reprezinta viitorul.

Pentru anul urmator, Tefal si-a propus deja noi standarde de performanta si inovatie si isi mentine promisiunea de a anticipa tehnologia viitorului cu produse ce ofera cele mai bune rezultate zi de zi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare