Sfaturi culinare

#trucuri salata de vinete #preparare salata de vinete #salata #salata de vinete #sfaturi culinare #vinete

Trucurile de care sa tii cont pentru a prepara cea mai buna salata de vinete

Salata de vinete este unul dintre cele mai iubite preparate de catre romani, iar cum vara este sezonul vinetelor, trebuie sa profitam din plin pentru a prepara salate de vinete savuroase. Iata cum sa prepari cea mai buna salata de vinete in acest an! Trucurile la care trebuie sa apelezi fara sa stai pe ganduri.

1. Coace vinetele pe ochiul aragazului sau pe jar. Nu le coace in cuptor, deoarece pulpa acestora se inchide la culoare, dandu-le un aspect neplacut, iar gustul nu va fi la fel de bun ca cel al vinetelor coapte pe foc.

2. Asaza pulpa vinetelor pe un tocator si lasa-le sa stea pana se raceasc complet pentru ca zeama din acestea sa se scurga complet. In caz contrar se vor taia.

3. Daca vrei sa obtii o salata fina, adauga vinetele in robotul de bucatarie si mixeaza-le pana obtii o pasta.

Sursa foto: mancare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului