Sfaturi culinare

#preparare varza de Bruxelles #varza de bruxelles #secrete #sfaturi culinare

Varza de Bruxelles - secretul prepararii corecte

Ai incercat de multe ori sa gatesti varza de Bruxelles insa nu ti-a iesit precum cea preparata de maestrii bucatari, sau mai mult a avut un gust amar? Ei bine, iata care este secretul prepararii varzei de Bruxelles pe care orice gospodina trebuie sa il cunoasca.

Verifica atent fiecare varza si inlatura cotorul, daca este necesar. Se intampla adesea ca unele verze cumparate din comert sa nu aiba cotorul taiat corespunzator, acesta dand preparatelor un gust amar.

Daca ai cumparat varza proaspata este indicat sa idepartezi primul strat de frunze. Adesea acesta ofilit si nu ofera un gust bun mancarii.

Spala varza bine si las-o sa stea timp de 5-10 minute intr-un bol cu apa rece inainte de a o prepara.

Sursa foto: coconutcraze.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului