Sfaturi culinare

#legume #carne #pui

10 retete cu pulpe de pui

Pulpele de sunt iubite de toata lumea si pot fi preparate in multe feluri. Uita-te ce ingrediente ai prin casa si incearca o de pulpe de pui pentru tine si cei dragi.

1 Pulpe de pui coapte cu cartofi
 

Toata lumea mananca pulpe de pui cu cartofi. Este una dintre cele mai raspandite retete si poate fi facuta usor. Foloseste pui, cateva felii de bacon pentru aroma, cartofi si mirodenii. Da totul la cuptor si serveste la un pranz sau o cina.
 

2 Pulpe de cu lamaie
 

Daca iti place carnea de pui cu sos acrisor, incearca o reteta de pulpe de pui la cuptor cu lamaie. Foloseste condimente precum oregano, usturoi si paprica pentru aroma si pune-le la cuptor pentru trei sferturi de ora. Le poti servi la pranz sau cina.
 

3 Pulpe de pui cu ceapa si cartofi
 

Pentru o seara cu prietenii, pregateste cateva pulpe de pui cu ceapa si cartofi. Foloseste cimbru pentru arome si serveste un vin alb alaturi de mancare.
 

4 Pulpe de pui cu legume
 

, oregano si piper pentru aroma. Presara branza pentru a se topi peste pulpele de pui in cuptor, apoi serveste.
 

Sursa foto: fotobank.ru5 Pulpe de pui cu miere
 

de pui, atunci merita sa incerci o astfel de reteta.
 

6 Pulpe de pui umplute, gatite la cuptor
 

Pentru o masa festiva, incearca o reteta de pulpe de pui umplute si gatite la cuptor. Fa o umplutura din ciuperci, orez, zarzavat si condimente si serveste-le cu o ocazie speciala sau pur si simplu la o masa in familie.
 

7 Pulpe de pui gatite cu bere
 

O reteta inedita de a gati pulpele de pui este cea in care folosesti bere. Pe langa acestea doua, ai nevoie doar de rozmarin, sare si piper. Pulpele de pui gatite cu bere vor fi gata intr-o ora.
 

8 Pulpe de pui coapte in crusta de parmezan
 

Sursa foto: untilthethinladysings.blogspot.comPulpe de pui coapte in crusta de parmezan sunt un preparat gustos, care necesita putine ingrediente si un timp de preparare de o ora. Daca iti place carnea de pui cu branza pe ea, in loc de branza topita in acest caz vei avea o crusta facuta dintr-un amestec de pesmet si parmezan.
 

9 Pulpe de pui picante
 

Daca dai o petrecere sau ai multi musafiri, alege o reteta de pulpe de pui picante. Sunt rapid de facut si le poti servi alaturi de diverse garnituri. Pentru un plus de aroma, foloseste un sos de branza albastra.
 

10 Pulpe de pui cu rosii a la Jamie Oliver
 

O reteta mai complexa este cea cu pulpe de pui cu rosii a la Jamie Oliver. Dureaza mai mult sa faci acest preparat, dar este gustos si sanatos. Il poti servi alaturi de o garnitura de cartofi cu ierburi aromatice.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului