Sfaturi culinare

#sfaturi culinare supa #secrete preparare supa # retete supa #sfaturi culinare #supa

3 trucuri pentru a obtine o supa delicioasa! Tu le stiai?

Supa, indiferent ca este vorba despre supa crema sau nu, supa de legume sau supa din carne, poate fi extrem de delicioasa daca tii cont de cateva trucuri esentiale in prepararea ei. Iata cat poate fi de usor sa obtii o supa delicioasa fara prea mult efort.

 

1. Rade un morcov si o bucata mica de telina si caleste-le in putin ulei. Pe langa un gust delicios acestea ii vor oferi si culoare.

2. Cand este gata, adauga in supa cateva frunze de telina tocate marunt sau felii foarte subtiri de telina (le poti obtine cu ajutorul curatatorului de legume). Acopera apoi oala si lasa supa sa se raceasca la temperatura calerei. Va fi mult mai gustoasa si mai parfumata.

3. Patrunjelul nu trebuie sa lipseasca din nicio supa, indiferent de tipul acesteia. Acesta se adauga la final, dupa stingerea focului. Poti adauga o legatura sau mai putin in functie de cantitatea de supa preparata si de prefrinte.

Sursa foto: kitchenplatter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare