Sfaturi culinare

#cafea #cofeina #bauturi #tipuri de cafea

4 tipuri populare de cafea. Care este preferata ta?

Cafeaua, acea bautura aromata si energizanta, iti poate infrumuseta diminetile sau poate constitui optiunea perfecta atunci cand iesi in oras cu prietenii. Iar daca alegi sa savurezi intotdeauna acelasi tip de cafea, afla ca posibilitatile tale sunt mult mai variate. Fiecare om prezinta trasaturi unice, ce il fac sa iasa in evidenta. Acelasi lucru se aplica si in cazul gusturilor sale in materie de bauturi pe baza de cofeina. Acestea au arome diferite, concepute special pentru a-ti rasfata papilele gustative. Afla mai multe despre cele mai populare!

1. Cappuccino

De provenienta italieneasca, cappuccino contine cantitati egale de espresso, spuma de lapte si lapte - mai exact, cate o treime din fiecare. Spuma sa speciala ii confera o aroma aparte ce nu te poate lasa indiferent.

"Daca este pregatit corect, cappuccino n-ar trebui sa aiba o textura neomogena, ci una fina si matasoasa, in care cele trei ingrediente se imbina armonios", este de parere Tal Inbar, proprietarul unei cafenele newyorkeze, citat de Glamour.com.

Sursa foto: directstudents.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare