Sfaturi culinare

#busuioc #scortisoara #ghimbir #cimbru #cuisoare #condimente afrodiziace

5 condimente afrodiziace pentru mancaruri savurate in cuplu

Condimentele si ierburile aromatice folosite frecvent in bucatarie se pot dovedi un impuls puternic pentru libidoul scazut care se abate uneori asupra cuplurilor. Asezoneaza preparatele pe care le gatesti pentru tine si partenerul tau cu urmatoarele condimente afrodiziace si treziti-va la viata pofta de sex, pentru a avea parte de aventuri pasionale in dormitor sau...  in bucatarie, de ce nu?!

1. Scortisoara

Scortisoara este considerata unul dintre cele mai puternice afrodiziace. Inca din Antichitate se stie ca acest condiment stimuleaza toate simturile si readuce la viata libidoul, ajutandu-te sa reinvii pasiunea din dormitor. In plus, se potriveste de minune cu preparatele si deserturile specifice toamnei, intrucat se asorteaza cu fructele de sezon - mere, pere, dovleac - sau cu bauturi calde, atat de savuroase la temperaturi scazute.

2. Cuisoare

Gustul fin si aroma speciala a cuisoarelor se face simtita si in dormitor. Pe langa faptul ca improspateaza respiratia si ii ofera un iz delicat, condimentul este considerat un afrodiziac care trezeste la viata toate simturile sexuale ale unui cuplu. Cuisoarele pot fi adaugate cu succes in ciorbe, fripturi, prajituri si bauturi calde.

3. Cimbru

Cimbrul este un condiment  frecvent folosit in bucataria romaneasca, iar dincolo de efectele terapeutice si tonice ale acestuia, se pare ca aceasta planta aromatica are capacitatea de a trezi la viata dorinta sexuala a partenerilor de cuplu. Folosita frecvent in tocanite, la fripturi sau chiar ciorbe, cimbrul se poate dovedi un stimulent sexual important pentru cupluri.

4. Ghimbir

Radacina de ghimbir este considerata un adevarat remediu naturist pentru libidoul scazut al unui cuplu. Trezeste la viata toate simturile, reda tonusul organismului si aprinde dorinta sexuala, inca de la primele arome. Foloseste cu incredere ghimbirul in bucatarie, in prepararea supelor, fripturilor ori salatelor si vei avea doar de beneficiat de pe urma lui!

5. Busuioc

Cu un parfum senzual si o aroma imbietoare, folosit in bucatarie, busuiocul reuseste sa reaprinda calcaiele partenerului si sa-i redea rapid pofta de sex. Strecoara-l in salate, fripturi, paste sau pizza si bucurati-va impreuna de efectele lui afrodiziace.


Sursa foto: Haquos.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului