Sfaturi culinare

# secrete weekend relaxant # weekend distractiv #weekend relaxant #weekend

5 secrete pentru un weekend relaxant si distractiv!

Probabil ai observat si tu ca in fiecare an, timpul pare ca nu mai este suficient. Cu toate ca ziua are tot 24 de ore, ai impresia ca nu ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus. De aceea, este important sa profiti de fiecare minut din viata ta si sa traiesti o viata frumoasa. Weekend-urile sunt ideale pentru relaxare si distractie, iar daca nu stii ce sa faci, avem cateva recomandari pentru tine!

 

1. Uita-te la filme sau seriale

Cui nu ii place sa se uite la filme si seriale? Desi in ultima perioada este o activitate tot mai „blamata”, deoarece se presupune ca nu aduce vreun beneficiu, uitatul la televizor este cea mai usoara si convenabila forma de relaxare si deconectare. Creierul uman are nevoie de perioade in care sa intre in repaos in afara somnului, iar unul sau mai multe filme sau episoade dintr-un serial pot reprezenta o modalitate ideala de deconectare de la problemele tale sau de la stresul cauzat de serviciu.

2. Citeste cartea pe care ai cumparat-o la inceputul anului

Daca te-ai odihnit corespunzator, poti incerca o alta activitate relaxanta, dar care iti va solicita putin atentia: cititul. Este una dintre cele mai benefice activitati pentru creier, deoarece il antreneaza si il mentine ager. In plus, citind iti vei dezvolta imaginatia, vocabularul si ai sansa de a invata ceva nou de fiecare data (chiar si in cartile de beletristica poti gasi informatii interesante din diferite domenii).

3. Accepta o provocare!

O data la ceva timp, fa ceva ce nu ai accepta in mod normal: mergi la ski, la un blind-date, petrece o noapte strabatand orasul (daca te simti in siguranta), practica un sport extrem, fa o activitate care te sperie la prima vedere, dar care ti-ar putea aduce bucurie. Daca vrei sa ai o viata fericita, fara regrete, este important sa iti depasesti limitele si fricile, in ritmul tau. Asa ca weekend-ul este momentul ideal pentru a accepta noi provocari pe care le poti desfasura atat individual, dar si alaturi de prieteni.

4. Descopera un loc nou din oras sau din imprejurimi

Stim ca anul 2020 nu este unul prielnic pentru calatorii, mai ales pentru cele in afara tarii, insa te poti distra foarte bine in oras sau in imediata apropiere a acestuia. Poate ai un loc preferat unde nu ai mai fost de ceva timp sau poate ti-ai dorit sa ajungi intr-o anumita locatie si nu gasesti niciodata timp sau cheful necesar. Iti recomandam sa nu mai amani si sa pornesti in fiecare weekend in cautarea celor mai frumoase locuri din oras si din jurul acestuia.

5. Rasfata-te cu un desert delicios!

Cui nu ii plac dulciurile? Indiferent de dieta pe care ai adoptat-o, din cand in cand, este nevoie sa iti indulcesti viata. Insa, iti recomandam sa alegi dulciuri de calitate, de la cofetarii renumite. Astfel, nu vei manca preparate mult prea dulci sau nearomate, ci unele foarte bune, realizate din ingrediente naturale. Pentru ca relaxarea sa fie completa, in weekend te poti bucura de cele mai bune dulciuri de la Chocolat, datorita serviciului de livrare prajituri!

In incheiere, am vrea sa stim cum ti se par sfaturile noastre si daca le vei pune in practica!

Sursa foto: https://www.chocolat.com.ro/l-ispahan-1043.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului