Sfaturi culinare

#secrete bucatari #secrete de gatit #bucatari chefi #trucuri de gatit

5 trucuri de gatit, de la bucatari Chefi, ce sunt dezvaluite doar la cursurile de specialitate

Oricine stie sa gateasca, daca isi doreste, insa putini sunt cei care reusesc sa faca preparate de exceptie. Exista cateva trucuri de la bucatari pe care oricine le poate pune in practica. Desi acestea sunt tinute secrete si divulgate doar la cursurile de specialitate, am reusit sa aflam cateva dintre acestea!

1. Friptura perfecta

Sursa foto: pixabay.com

Nu pune la fript sau la prajit, o bucata de carne pe care abia ai scos-o din frigider. Scoate-o din frigider cu o ora sau doua inainte de a o prepara, pentru a ajunge la temperatura camerei. In acest fel carnea va ramane suculenta dupa preparare si se va face mult mai repede.

Carnea pusa la fript de la frigider, se face rapid in exterior si ramane cruda in interior, deoarece caldura patrunde mai greu in aceasta. Din acest motiv, va fi mult prea facut in exterior si isi va pierde o mare parte din arome.

Sursa foto: thebalance.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului