Sfaturi culinare

#produse bio #produse alimentare #bioportal.ro # bioportal

Bioportal.ro - magazin cu produse bio si delicatese traditionale romanesti

ADVERTORIAL

Ti-ai dori ca pe masa familiei tale sa fie intotdeauna doar cele mai gustoase preparate? Pretuiesti mai mult decat orice sanatatea celor dragi? Daca timpul nu este de partea ta si nu iti permite sa gatesti atat cat ti-ai dori ori sa cumperi numai produse naturale, magazinul online Bioportal.ro iti vine intr-ajutor: in doar cateva minute, de aici poti comanda produse bio si delicatese traditionale romanesti care vor ajunge direct la tine acasa!


Bioportal.ro, aliatul de nadejde al micilor producatori

Magazinul online Bioportal.ro reuneste produse alimentare bio si specialitati traditionale romanesti, 100% naturale. Produsele comercializate in magazinul Bioportal.ro sunt furnizate de micii producatori din Romania, care pun la dispozitie bunatati obtinute departe de agitatia si noxele orasului.

Pe langa livrarea produselor comandate direct la domiciliu, Bioportal.ro si-a dorit sa ofere clientilor sai si oportunitatea de a gusta din preparatele delicioase pe care le comercializeaza. Astfel s-a nascut magazinul mobil, prezent la targuri culinare. Pentru a sti mereu unde se afla magazinul mobil, acceseaza pagina de Facebook a Bioportal.ro si da-i un Like!


Bioportal.ro indeplineste orice dorinta culinara!

Magazinul Bioportal.ro se mandreste cu o gama larga de produse bio traditionale, din care nu lipsesc produsele din carne, produsele din peste, branzeturile delicioase, produsele de panificatie si prajiturile de casa ori gemurile, dulceturile, sucurile si compoturile naturale.

Lor li se adauga si materia prima din care poti pregati si tu in bucataria proprie bunatati sanatoase: cereale integrale si fainuri bio.


Bioportal.ro, sanatate pura la un click distanta!

Pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai, magazinul Bioportal.ro si-a propus ca, in 2013, sa isi largeasca gama de produse comercializate si sa patrunda in segmentul cosmeticelor bio, prietenoase cu sanatatea.

Totodata, oferta Bioportal.ro include si o multime de promotii si reduceri atragatoare de pana la 30%, unele valabile doar pe Facebook, altele doar online si prin newsletterele trimise abonatilor.

Foto: Bioportal.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete