- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Tagliatelle cu pancetta, castane si salvie
Ingrediente:
- 60 g pancetta, tocata
- 1 lingura ulei masline
- 1 ceapa mica, tocata
- 4 catei de usturoi, pisati
- 2 linguri de salvie, tocata marunt
- 240 g castane coapte, decojite si tocate
- 240 g tagliatelle
- 60 g parmezan ras
- 2 linguri unt
- 1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare:
Fierbe pastele in apa cu sare, pand devin al dente. Pune uleiul la incins intr-o tigaie si prajeste pancetta in el, pana devine crocanta. Adauga ceapa si lasa ingredientele cam 2-3 minute pe foc. Adauga usturoiul si o lingura de salvie. Dupa doua minute, adauga castanele si inchide focul.
Scurge pastele de apa, dar pastreaza o cana din zeama in care au fiert. Adauga pastele in tigaie, impreuna cu zeama de la paste, untul si parmezanul si pune-le pe foc timp de 1-2 minute. Stinge focul, adauga sare si piper, dupa gust, si serveste-le cu patrunjel.
Sursa foto: italyonmymind.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina