Sfaturi culinare

#concurs #paste #culinar #retete

Da-te mare bucatar si castiga-ti rasfatul de Pasti!

Acasa.ro impreuna cu Rin Hotels si Body Art Wellness Club ii premiaza pe toti pasionatii de bucatarie. Daca iti place sa gatesti si abia astepti sa ii uimesti pe toti cu masa de Pasti, nu iti tine retetele culinare secrete! Pentru fiecare reteta delicioasa poti castiga un super-premiu!

Pentru a putea participa la concurs, trebuie sa trimiti o reteta creatie proprie, pe adresa culinar@acasa.ro pana pe data de 20 Aprilie si sa iti indemni prietenii sa te voteze. Cele mai votate retete vor fi premiate:

Premiul I

O cina romantica pentru doua persoane si o noapte in camera matrimoniala la Rin Hotels

Premiul II

Doua abonamente de o zi la toate serviciile Body Art Wellness Club (piscina, fitness, aerobic, spinning, sauna, masaj)

Premiul III

Doua sedinte de masaj, la alegere, de la Body Art Wellness Club (masaj de relaxare, terapeutic, facial, sportiv, drenaj limfatic, reflexoterapeutic, cu pietre vulcanice , pentru gravide)

Tu vino cu reteta, noi iti aducem relaxarea!

Pentru ca stim cat de mult ai trebaluit prin bucatarie in pregatirea mesei de Pasti, acasa.ro impreuna cu Rin Hotels si Body Art Wellness club vor sa te rasplateasca! Retetele tale delicioase iti pot aduce nu doar multumirile familiei, dar si premii. TOT ce trebuie sa faci este sa participi la concurs!

Hotelurile Rin surprind prin maretie si arhitectura moderna. Fie ca vrei sa iti incepi ziua cu cateva exercitii de fitness, sau poate sa inoti cateva minute in piscina, sa faci cumparaturi sau sa incerci ceva nou din bucataria hotelului, hotelurile Rin iti stau la dispozitie!
In incinta celui mai mare hotel din Europa, Rin Grand Hotel, s-a deschis Body Art Wellness Club. Combinand filozofia cu stilul de viata modern, Body Art Wellness Club isi doreste sa aduca un echilibru in viata fiecaruia. Pentru a fi in forma o zi intreaga, clubul Body Art Wellness iti pune la dispozitie servicii si facilitati intr-o oaza de liniste revigoranta si relaxanta.

Reguli de participare la concurs

Pentru a putea participa la concurs, trebuie sa trimiti o reteta creatie proprie, pe adresa culinar@acasa.ro. Pentru ca reteta sa fie validata, aceasta trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • sa fie insotita de cel putin o poza. In felul acesta, vei putea dovedi lumii intregi cat de bine arata mancarea pregatita de tine. Cu cat vei trimite mai multe poze sau filmulete cu modalitatea de preparare, cu atat sansele tale de castig cresc.
  • sa cuprinda o scurta descriere, ingredientele necesare, modul in care se prepara si cum se serveste. Daca ai nevoie de putina inspiratie, gasesti aici o reteta cu o prezentare-model.

Nu uita sa mentionezi in e-mail si datele tale de contact: numele si prenumele, adresa exacta si numarul de telefon.
Dupa expedierea mesajului, vei primi in cel mult 24 de ore un mail de confirmare si linkul unde iti poti vizualiza reteta online.
Atentie! Orice reteta copiata de pe alte site-uri de profil va fi eliminata din concurs.

Alegerea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati printr-un sistem de voting: toti utilizatorii au dreptul de a vota reteta preferata. Reteta care aduna cele mai multe voturi va fi declarata castigatoare.
Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Roaga-ti prietenii, cu mic cu mare, sa te voteze pe culinar.acasa.ro. Cele mai votate trei retete vor fi premiate.
Important! Mentioneaza in corpul mesajului datele tale de contact: numele si prenumele, adresa exacta si numarul de telefon. Datele de contact trebuie sa fie corecte!
Concursul se desfasoara in perioada 6 – 20 aprilie. Castigatorul va fi anuntat in data de 21 aprilie, atat in pagina de concurs, cat si pe adresa de e-mail.

Mai multe detalii despre premii

Rin Grand Hotel are 1459 de spatii de cazare, in apartamente si camere de 2 paturi (standard si de lux), mobilate elegant si cu elemente de decor moderne, care incalzesc si apropie spatiul de sufletul locatarului.
Fiecare camera in parte este dotata cu ferestre mobile, control individual al climatizarii, seif in camera, cablu TV, mini-bar, telefon cu acces international. Baia mare te va intampina cu papuci pufosi, halat calduros şi produse cosmetice potrivite pentru un dus/o baie relaxanta. Pentru momentele de deconectare ai la dispozitie un televizor LCD, minibar si room service.
Cand vine vorba de afaceri, Rin Grand Hotel iti pune la dispozitie Centrul de Conferinte situat in incinta hotelului, cel mai important centru cu acest specific din Bucuresti si din tara. Este cea mai buna alegere atunci cand doresti sa organizezi o conferinta sau un eveniment unic in viata ta.

Centrul de Conferinte dispune de 42 de sali de conferinte, din care sala Bucharest Ballroom dispune de o suprafata de 1000 mp si o impresionanta capacitate de 1000 locuri. Capacitatea celorlalte sali de conferinte variaza intre 30 şi 450 locuri in functie de aranjare.

Rasfata-te in weekend alaturi de partenerul tau la Rin Grand Hotel. Poti inchiria o camera matrimoniala pentru aproximativ 99 euro/ noapte.
Profesionistii de la Body Art Wellness Club ridica mijloacele de relaxare si tonifiere a corpului la rang de arta.
Descopera efectele revigorante ale unei sesiuni de inot intr-o piscina de 180 mp si nu uita sa te relaxezi in jacuzzi savurand un cocktail delicios.
Este timpul sa te pui pe treaba si sa treci si pe la sala de fitness. Vei gasi 60 de posturi de lucru simultan: zona cardio cu 19 aparate, zona de greutati si zona cabluri. In plus, vei fi asistat in permanenta de antrenori, pentru a efectua exercitii eficiente cu efort minim.
Daca nu prea te incanta lucrul la sala, atunci afla care sunt beneficiile programelor de aerobic si spinning. Instructorii de la Body Art Wellness Club te ajuta sa gasesti calea spre silueta visata.
Dupa atata efort, este cazul sa te si relaxezi. Regaseste-ti echilibrul printr-un masaj la alegere. Poti opta pentru urmatoarele variante: masaj de relaxare, terapeutic, sportiv, tratament pentru slabire, tonifiere si fermitate, anticelulitic, de prevenire sau reducere a vergeturilor.
La sfarsitul zilei, trebuie neaparat sa treci pe la sauna. Poti alege sauna umeda sau uscata. Mai mult, pentru intimitatea ta, fiecare vestiar este dotat cu doua saune, cu capacitati de pana la 6 persoane.
Un abonament la Body Art Wellness Club variaza in functie de facilitati si intervalul orar in care il vei folosi. De exemplu, un abonament Full, valabil o luna, costa aproximativ 200 euro si poate fi folosit in orice moment al zilei. Daca decizi sa renunti piscina sau la sauna, poti alege variantele Dry sau Wet, pentru aproximativ 150 euro.
De asemenea, sedintele de masaj pot fi solicitate independent de orice tip de abonament. In functie de timpul alocat masajului, o sedinta variaza de la 15 de euro, pentru 25 de minute, la 45 de euro, pentru sedintele de 90 de minute

RETETE PARTICIPANTE LA CONCURS:

Cataif - desert delicios, usor de facut

Rosii umplute

Bulete de cascaval

Prajitura de cacao cu glazura de albus

Miel cu sos alb Yoghurt

Mancare de gutui

Vinete grecesti

Castigatorii concursului "Da-te mare bucatar si castiga-ti rasfatul de Paste" sunt:

Premiul I: Nita Ramona Valentina

Premiul II: Cristina Banica

Premiul III: Andrei Diana.

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului