Sfaturi culinare

#carne # carne fara colesterol #care de porc

De unde poti cumpara carne de porc fara colesterol

Va place carnea de porc, dar va feriti de ea din cauza grasimilor si a colesterolului? Daca locuiti in Bucuresti, puteti sa rezolvati aceasta problema cu carnea de porc mangalita.

Astazi s-a inaugurat, in apropiere de Piata Victoriei din Capitala, o noua carmangerie din lantul "La cutitul iscusit". Indiferent ca ai in plan sa pregatesti o masa gourmet sau bucate traditionale romanesti, aici gasesti, pe langa carnea de porc fara colesterol, carne de vita, porc, pui, gasca, rata, curcan, miel, marinate, impanate si preparate ready to cook, pe placul oricarui maestru bucatar.

O alta diferentiere fata de piata autohtona o reprezinta carnea de vita de la vaci crescute special pentru carne. Aceasta e fie maturata gata, importata din Franta, fie romaneasca, avand la activ un “stagiu” de 21 de zile la 2-4 grade Celsius, intr-un mediu controlat. In plus, pentru consumatorii-gourmet exista posibilitatea de a cumpara carne de iepure, prepelite sau de potarniche.

Ideea lansarii unei astfel de francize, spun administratorii carmangeriei, a pornit de la oferta redusa de pe piata si nevoia de a se gasi toate tipurile de carne la un loc. Si nu orice fel de carne, mai ales ca, in curand, in magazine vor fi puse in galantare doar produse care provin de la animale crescute in batatura. "Ne mandrim si cu micii nostri facuti cu zeama de oase. Toti carmangierii stiu ca acesta este secretul pentru ca mititeii sa se lege foarte bine, dar putine sunt macelariile care ii mai prepara in acest fel", a declarat Madalin Simion, brand consultant "La cutitul iscusit".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete